Meniu
Your Cart

Baton de proteine – Cremă de Portocale

BATON CU CONȚINUT DE PROTEINE ÎNALT

Bară bogată în proteine, fără colagen și fără grăsimi hidrogenate. Gust foarte plăcut și digestibilitate excelentă. Proteinele conținute contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

 

PACHET: 18 batoane fiecare de  55 g 

 

Recomandat pentru:
  • Pentru toți sportivii care suferă un efort muscular intens.
  •  Pentru cei care caută un complement post-antrenament sau pre-exercițiu.
  •  Pentru cei care caută o gustare să rămână în formă.
  •  Pentru cei care doresc să integreze o porție de proteine ​​în dieta lor.

O strategie bună de antrenament necesită ca mușchii să fie bine hrăniți, urmând programe intense de lucru. Integrarea adecvată a proteinelor vă permite să reconstruiți masa slabă potențial deteriorată cu o muncă intensă, adică evită procesul de catabolism muscular. A rămâne în formă prin concilierea vieții profesionale și a familiei cu practicarea sportului este una dintre cele mai complexe probleme de rezolvat.
Este important să știți că alegerea unei diete potrivite vă permite să desfășurați activitate fizică cu energie și să oferiți nutrienții potriviți pentru regenerarea țesutului muscular.

Batonul HIGH PROTEIN (Choco-Orange) este un aliment cu un conținut ridicat de proteine, cu un gust foarte plăcut și o digestibilitate excelentă. Nu conține colagen sau uleiuri hidrogenate și este realizat cu uleiuri prețioase precum uleiul de floarea-soarelui. Conține 34% proteine ​​din lapte. Prezența izomaltulozei reduce indicele glicemic și impactul caloric al produsului.

Indicații:

Bara HIGH PROTEIN (Choco-Orange) este concepută pentru cei care se antrenează greu. Proteinele conținute în produs contribuie la menținerea masei musculare. Bara cu PROTEINE ÎNALTE (Choco-Orange) este, de asemenea, o soluție excelentă pentru o gustare rapidă, digerabilă înainte de antrenament sau pentru a hrăni mușchii după exerciții.

Instructiuni de folosire:

1 baton pe zi, cu puțină apă, de preferință după efort muscular sau cel puțin 1-2 ore înainte de efort.

Ingrediente:

Proteine ​​din lapte, ciocolată 20% [zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator (lecitină de soia)], gluten de grâu hidrolizat, sirop de glucoză, zahăr, umectant (glicerol), cacao cu conținut scăzut de grăsimi 2,6%, ulei de floarea soarelui, izomaltuloză *, arome, coajă de portocală confiată 0,9% [coajă de portocală, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, acidulant (acid citric)], emulgator (lecitină de soia), acidulant (acid citric), sare. * Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

Avertizări:

A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Baton , de , proteine , , Cremă , de , Portocale