Meniu
Your Cart

Baton proteină – Cremă de Alune

Bară bogată în proteine

Bare bogată în proteine, fără colagen și fără grăsimi hidrogenate. Gust excelent și digestibilitate optimă.
Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.

AROM: Cremă de alune

PACHET: 18 baton 55 g 
Recomandat pentru:
  • Pentru toate sporturile care necesită efort muscular intens .
  • Mâncare excelentă pentru exerciții și post-exerciții.
  • Potrivit ca gustare pentru a păstra o formă bună.
  • Util pentru cei care se antrenează greu.

O strategie bună de antrenament necesită hrănirea corespunzătoare a mușchilor după sesiuni intense de antrenament. Un aport adecvat de proteine ​​permite reconstrucția masei slabe potențial deteriorate în timpul exercițiilor intense, adică evită procesul de catabolism muscular. Una dintre cele mai complexe probleme de rezolvat este aceea de a menține o formă bună de a jongla cu munca și viața de familie. Este important să știm că alegerea strategiei nutriționale corecte permite desfășurarea activităților sportive cu mult mai multă energie și oferă nutrienții potriviți pentru regenerarea țesutului muscular.

Crema cu alune bogate în proteine ​​este un aliment bogat în proteine, cu un gust excelent și o digestibilitate optimă. Nu conține colagen și grăsimi hidrogenate, dar este realizat cu ulei de floarea-soarelui selectat. Conține 34% proteine ​​din lapte. Izomaltuloza reduce indicele glicemic și caloriile acestui produs.

Indicații:

Crema de alune cu proteine ​​inalte este conceputa pentru cei care se antreneaza greu. Proteinele conținute în produs contribuie la menținerea masei musculare. Crema de alune cu proteine ​​ridicate este de asemenea o soluție excelentă pentru o gustare rapidă, digerabilă înainte de antrenament sau pentru a hrăni mușchii după exerciții.

Instructiuni de folosire:

1 baton pe zi, cu puțină apă, de preferință după efort muscular sau cel puțin 1-2 ore înainte de efort.

Ingredients:

Milk protein, 20% milk chocolate (sugar, cocoa butter, whole milk powder, cocoa mass, emulsifier (soy lecithin), flavors), hydrolyzed wheat gluten, glucose syrup, sugar, moisturizer (glycerol ), sunflower oil, low-fat cocoa, isomaltulose *, hazelnuts 0.9%, cream 0.9% (contains milk), flavors, emulsifier (soy lecithin), acidulant (citric acid), salt . * Isomaltulose is a source of glucose and fructose

Avertizări:

A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Baton , proteină , , Cremă , de , Alune