EtichSport alături de MENtoRISE Elite Team CFX Cu linia sa de produse profesionale specifice ciclismului, cel mai important brand italian din sector, devine furnizorul oficial pentru nutriția sportivă. 

Suplimentele profesionale EthicSport au fost dezvoltate pentru a optimiza performanța în toate etapele disciplinelor sportive, cu un accent deosebit pe sporturile de anduranță.

Eficacitatea, siguranța, digestibilitatea ridicată și gustul excelent sunt doar câteva dintre motivele care au făcut din EthicSport cel mai solicitat brand de suplimente din Europa. 

Atunci când sportivii se antrenează din greu, este important să aibă suplimente avansate la dispoziție, acestea sunt cele selectate pentru sportivii echipei care se vor baza pe EthicSport pentru integrarea lor în cursă și în perioadele de pregătire atletică: Pre Race Endurance, supliment hidrosalină Super Hydro, supliment Super Dextrin bazat pe carbohidrați de nouă generație,  Ramtech Hydro, Malț Shot anduranță, Rapid Energy Professional, Energie long Race Baruri, Extreme recovery, Protein HTP.