Odată cu venirea verii, temperaturile încep să crească, iar organismul nostru trebuie să facă față diverselor probleme legate de căldură. La pregătirea pentru antrenament trebuie luată în considerare nu doar hidratarea și aportul de energie, ci și adaptarea organismului în raport cu presiunea și căldura. suplimente sportive de luat vara?


Probleme energetice

Pe vreme caldă, corpul nostru face un efort intens pentru a menține temperatura corpului în echilibru și pentru a evita supraîncălzirea. Prin urmare, sportul la soare poate fi deosebit de solicitant și necesită o cheltuială considerabilă de energie. Suplimentele energetice joacă   un rol esențial în susținerea performanței și prevenirea oboselii. Probleme de hidratare

Temperatura exterioară ridicată obligă corpul nostru să transpire mai mult pentru a menține temperatura corpului constantă. Acest lucru poate duce la o pierdere de lichide și minerale, ceea ce poate compromite performanța și sănătatea. Din acest motiv, este important să vă hidratați în mod adecvat și să luați suplimente cu electroliți  (sau  suplimente saline ) după cum este necesar  pentru a reface nutrienții pierduți prin transpirație și pentru a facilita absorbția apei. Este foarte important să înțelegeți  pentru ce sunt folosiți electroliții și când este necesar să le luați  și, mai ales,  când să luați magneziu și potasiu .

Sărurile minerale sunt esențiale pentru menținerea echilibrului hidro-sare al organismului. Pe timpul verii este indicat să consumi alimente bogate în apa și săruri minerale (legume și fructe) pentru a rămâne mereu bine hidratat. De asemenea, vă reamintim că apa este esențială pentru a menține organismul hidratat și pentru a preveni deshidratarea, mai ales în timpul sportului.Probleme de presiune

Pe vreme caldă, tensiunea arterială poate scădea din cauza vasodilatației vaselor de sânge. Acest lucru poate duce la o senzație de epuizare și amețeli, în special în timpul activității fizice sau expunerii la soare. Pentru a preveni această problemă, este important să luați măsuri de precauție pentru a ajuta la menținerea sub control a tensiunii arteriale. 

Magneziul  ,  de exemplu, este un mineral care îndeplinește diverse funcții în corpul nostru, inclusiv cea de reglare a tensiunii arteriale. Pe timpul verii, este indicat să consumi alimente bogate în magneziu, precum fructele uscate sau peștele, sau să le integrezi la nevoie. Aliat Ce suplimente sportive să luați pentru căldură?

Pe vreme caldă, corpul nostru tinde să acumuleze căldură excesivă, ceea ce poate compromite performanța și sănătatea. Pentru a preveni acest disconfort este util să adoptați strategii care ajută la reglarea temperaturii corpului. Îmbrăcămintea adecvată este esențială pentru a evita supraîncălzirea și pierderea eficienței.


Atunci când te expui la soare sau faci activitate intensă, este bine să consumi alimente bogate în antioxidanți, substanțe care ajută la prevenirea deteriorării celulare cauzate de radicalii liberi. Încă o dată, fructele și legumele ne vin în ajutor, pentru că sunt alimente foarte bogate în acești nutrienți utili.


Vitamina C, de exemplu, este un antioxidant care îndeplinește diverse funcții în corpul nostru, inclusiv cea de reglare a temperaturii corpului. Acest nutrient este abundent în fructele de sezon.

Multe suplimente concepute pentru rehidratare conțîn vitamina C, de exemplu, unul  dintre cele mai bune suplimente de luat vara pentru a gestiona rehidratarea este  Super Hydro , cu  vitamina C  și un  amestec echilibrat de electroliți și carbohidrați cu eliberare lentă. 

 


Probleme de circulație

Odată cu sezonul cald apar și diverse probleme ale picioarelor umflate și grele, cu dificultăți de circulație. În aceste cazuri este foarte utilă completarea dietei cu produse specifice precum  Capillarex , care pot ajuta la reducerea senzației de greutate și umflare. Produse precum Capillarex pot ameliora, de asemenea  , problemele cu hemoroizii , datorită unei formule specifice care conține și mătura de măcelar, precum și numeroase ingrediente active precum extracte de bromelaină, diosmină și vitis vinifera.În concluzie

Este important de reținut că suplimentele luate în timpul verii sunt un ajutor în depășirea căldurii și a epuizării, dar nu trebuie să înlocuiască o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, cu atenția potrivită și produse special concepute, este posibil să înfrunți vara cu energie și sănătate.