EthicSport va fi partenerul pentru integrarea sportivă a Campionatelor Mondiale UCI Mountain Bike Marathon 2021 și a Ediției Mondiale Capoliveri Legend Cup.


A fost semnat acordul dintre ASD Capoliveri Bike Park, compania organizatoare a Campionatelor Mondiale de Maraton UCI MTB 2021 și Ediția Mondială a Capoliveri Legend Cup, și EthicSport, lider al companiei italiene în integrarea sportivă. O mare satisfacție pentru ambele părți, care au pus în farfurie, una o vitrină internațională de primă clasă, cu două evenimente de prestigiu de necontestat, iar cealaltă, un brand de cea mai înaltă calitate, cu zeci de ani de experiență în integrarea nutrițională și sportivă, care oferă produse capabile să răspundă nevoilor nutriționale ale tuturor sportivilor, profesioniștilor și amatorilor.


"Suntem cu adevărat onorați și mândri că am fost aleși ca parteneri oficiali ai Campionatelor Mondiale XCM, dar și pentru a susține un eveniment prestigios, cum ar fi Cupa Legendei Capoliveri. Pentru EthicSport această colaborare reprezintă un moment important de celebrare a unei căi de dezvoltare și creștere care ne-a determinat să câștigăm încrederea multor fani, dar și 20 de medalii olimpice la Tokyo 2020. Vom oferi tot sprijinul posibil, atât personalului organizatoric, cât și, bineînțeles, participanților, oferind tot ce este mai bun pentru succesul acestui prestigios weekend de competiții și, mai ales, al sportului." Acestea sunt cuvintele lui Massimiliano di Montigny - Marketing Manager EthicSport.

"Suntem mulțumiți și flatați - începe Melis Maurizio, președintele Comitetului de Organizare - de acest parteneriat puternic dorit de ambii, după câțiva ani de curtare reciprocă. EthicSport credea în proiectul avut în vedere. Suntem siguri că această combinație va aduce și mai mult prestigiu evenimentelor noastre".


Acest acord va satisface, de asemenea, toți sportivii, profesioniștii și amatorii, care vor fi prezenți la Capoliveri pe 2 octombrie, pentru Campionatul Mondial de Maraton de Mountain Bike UCI 2021 – Insula Elba – Toscana – Italia, iar pe 3 octombrie pentru Ediția Mondială a Capoliveri Legend Cup. Toată lumea va putea profita de produsele EthicSport, care vor satisface chiar și cele mai exigente. În curând va fi prezentată și strategia de integrare special concepută pentru Maratonul Cupei Capoliveri Legend!