Meniu
Your Cart

ENERGY - Caramel

ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
ENERGY - Caramel
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: teccaram
11,50 Lei
BATON DE ENERGIE ADECVAT PENTRU SPORT

 Bara de energie pentru sportivi.

Energie rapidă și susținută.

De mare gust, foarte digerabil, este de mestecat.

NU s-au adăugat conservanți și coloranți.

AROM: mar și caramel
PACHET: 30 de bare, 40g / fiecare   

Recomandat pentru:

  • Potrivit pentru toate tipurile de sport.
  • Foame în timpul activităților sportive.
  • Depozit de energie înainte de cursă.

Noi bare Tecnica ENERGY au fost dezvoltate pentru persoanele care practică sport. ENERGY CARAMEL este un aliment energetic cu carbohidrați secvențiali din nuci și cereale. Formula specifică a acestui produs oferă organismului energie rapidă și susținută. Este recomandat în special pentru sporturile de anduranță, dar este perfect potrivit pentru nevoile tuturor sporturilor. Nu conține conservanți și coloranți, este foarte digerabil și ușor de mestecat. ENERGY CARAMEL are o aromă delicată și plăcută, care îl face excelent pentru utilizare în timpul competițiilor, de asemenea, își păstrează textura nealterată chiar și în condiții climatice critice.

- ENERGIE DURATĂ ȘI DISTRIBUITĂ
- CONȚINUT RIDICAT DE ENERGIE (165 KCAL)
- DE MARE GUSTARE ȘI MARE DIGESTIBILĂ
- MOALĂ ȘI BUNĂ

 

Indicații

Sugestii: întrucât fiecare individ are un metabolism diferit în exercițiu fizic, are un răspuns diferit la hrana energetică, se recomandă optimizarea consumului de bare mai întâi în timpul antrenamentului și apoi în competiții. Bara ENERGY CARAMEL este recomandată pentru a furniza energie solidă înainte și în timpul antrenamentului. Oferă o energie rapidă și susținută excelentă. Barele New Energy sunt foarte digerabile, cu un gust excelent, foarte ușor de mestecat și își păstrează caracteristicile nealterate chiar și în situații critice.

Instructiuni de folosire

Inainte de:
Mănâncă 1 bar ENERGY cu aproximativ 60-90 de minute înainte de începerea activităților sportive, cu aproximativ 1 pahar de apă.
-
Pe parcursul::
Curse lungi: consumați 1 bar ENERGY la intervale regulate de aproximativ 1,5-2 ore în prima parte a competiției sau antrenament cu puțină apă sau Performance Sete
Curse de lungime medie: consumați 1 bar ENERGY la aproximativ jumătate din antrenament sau competiție, cu puțină apă sau Sete de performanță.

Ingrediente

Sirop de glucoză, fulgi de ovăz, chipsuri de orez (făină de orez, gluten de grâu, zahăr, malț de grâu, glucoză, sare), sirop de zahăr inversat, stafide 11,4%, zahăr, grăsime de palmier, bucăți de caramel 5,2% (sirop de fructoză-glucoză, zahăr, umectant (glicerol), fibre de grâu, concentrat de piure de mere 6%, grăsimi de palmier, praf de zer, unt, gelifiant (pectină), zahăr ars, lapte praf degresat, arome, regulator de aciditate (acid lactic), extract de orez), fulgi de grâu , maltodextrină, emulgator (lecitină din soia), proteine ​​din zer clare (proteine ​​din zer, făină de orez, emulgator (lecitină din soia)), izomaltuloză *, sare, arome.
* Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză. Conține derivați din lapte, gluten și soia.

Avertizări

A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: ENERGY , - , Caramel