Meniu
Your Cart

Arginină Puterea Activă

PUTERE PENTRU SPORTUL TĂU!

Supliment alimentar ARGININE alimentat cu Citrulina, Vitamina B12 și Zinc

90 comprimate, 1500 mg / fiecare

Recomandat pentru:

  • Oameni care practică sporturi de intensitate ridicată
  • Oameni care fac antrenamente de forță și viteză
  • Sporturi care necesită sprinturi continue

INFORMAȚII BIBLIOGRAFICE

Arginina este un aminoacid implicat în procesele metabolice importante. Oxidul de azot și sinteza creatinei sunt două procese care necesită arginină. Citrulina este un aminoacid precursor al argininei și al oxidului de azot. Vitamina B12 contribuie la metabolizarea normală a energiei și la reducerea oboselii și oboselii. Zincul contribuie la nivelurile normale de testosteron din sânge. CARACTERISTICI Arginina Active Power este un supliment alimentar de arginină cu doze mari, îmbunătățit cu Viț. B12 și Zinc Arginina Active Power este un produs inovator, care conține ingrediente diferite care oferă acțiuni complementare. În acest produs, arginina, sub formă de alfa-cetoglutarat, este combinată cu citrulină, vitamina B12 și zinc. Produsul este potrivit pentru sportul care necesită putere și explozivitate, unde oxidul nitric este foarte important.

Instrucțiuni de folosire:
3 comprimate pe zi, de preferință între mese. Se recomandă să luați 2 comprimate cu aproximativ 1 oră înainte de mișcare și 1 comprimat înainte de culcare.

Indicații:
Susține activitatea sportivilor implicați în activități de intensitate ridicată, în care sunt necesare forță musculară și explozivitate.

Ingrediente:
L-arginină alfa-cetoglutarat (AKG), agent de încărcare: celuloză; L-citrulină DL-malat, gluconat de zinc, agenți anti-aglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; vitamina B12 (cianocobalamină).

Tabel nutrițional

CONȚINUTURI MEDII
 

Pe doză 

(3cpr)

NRV%

Pe doză (3cpr)

L-Arginina alfa-chetoglutarato (AAKG)3000 mg-
L-Citrullina300 mg 
Vitamina B127.5 µg300%
Zinc15 mg150%

 

VNR: Valori nutritive de referință (adulți) în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1169/2011.

Avertizări:
Nu depășiți porția zilnică recomandată. A nu se lăsă la îndemâna copiilor cu vârsta sub trei ani. Suplimentele nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data cea mai bună înainte de sfârșit se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Acest produs este testat fără nandrolon și testosteron cu precursorii lor, fără β2 – agoniști, amfetamine și efedrine.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: ARGININA , active , power ,