Meniu
Your Cart

BCAA RamTech 120 2:1:1

HRĂNEȘTE MUȘCHIUL ȘI REDUCE TIMPUL DE RECUPERARE

120 cpr 1500 mg

Supliment alimentar de aminoacizi cu lanț ramificat pentru dieta sportivilor, cu Beta-Alanină și PepForm - peptide de leucină. Hrănește mușchii și favorizează recuperarea. Doză mare și puritate ridicată de BCAA, cu zinc și vitamine B.

Recomandat pentru :
- Cei care se antrenează intensiv
- Cei care vor să-și hrănească mușchii
- Cei care au nevoie să crească masa musculară
- Cei care doresc să îmbunătățească timpii de recuperare

INFORMAȚII

Aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA = Aminoacizi cu lanț ramificat) sunt esențiali în nutriția umană, reprezintă o fracțiune importantă a țesutului muscular și sunt utili în dieta sportivilor. Peptidele sunt lanțuri mici de aminoacizi care sunt adesea mai rapid de asimilat decât aminoacizii în sine.

CARACTERISTICI

Ramtech BCAA 2:1:1 oferă aminoacizi cu lanț ramificat, beta-alanină și vitamine B. Vitaminele B6 și B1 contribuie la metabolismul energetic normal. Vitamina B6 contribuie, de asemenea, la reducerea oboselii și a oboselii și la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenului. Zincul prezent contribuie la sinteza normală a proteinelor. Prezența PepForm - Peptide de leucină - completează formula și permite o asimilare eficientă a leucinei. Produsul este util pentru cei implicați într-o activitate intensă. Nu conține gluten (Gluten Free) și, prin urmare, este potrivit și pentru persoanele cu boală celiacă sau intoleranță la gluten.

- BCAA-uri utile în dieta sportivului
- Cu β-Alanina pentru a face față efortului intens
- Cu zinc pentru o sinteză optimă a proteinelor
- Cu PepForm pentru o mai bună asimilare
- Efectul tampon și antioxidant al beta-alaninei
- Ajută la reducerea timpului de recuperare
- Sprijină țesutul muscular
- Ajută la gestionarea volumelor mari de muncă

Indicații:

Aminoacizii cu lanț ramificat sunt utili pentru a suplimenta dieta unui sportiv.

Instrucțiuni de utilizare

Se recomandă să luați produsul departe de mese și de preferință după antrenament. Doza maximă permisă este de 5 cpr pe zi. BCAA-urile pot fi utilizate și în timpul sesiunilor de antrenament deosebit de lungi și intensive.

Se recomandă să luați produsul departe de mese.
Utilizarea înainte de efort (anti-catabolică și contracararea acidozei musculare): cu aproximativ 2 ore înainte de începerea antrenamentului.
Utilizare după efort (pentru hrănirea mușchilor și combaterea radicalilor liberi): la aproximativ 1h după terminarea antrenamentului sau seara, când faza anabolică este cea mai eficientă.
Doza maximă este de 5 comprimate pe zi.

Ingrediente

L-leucină, L-izoleucină, L-valină, agent de încărcare: celuloză; stabilizatori: hidroxipropilmetilceluloză, carboximetilceluloză de sodiu reticulată; PepForm® - Leucine Peptides (proteine din zer hidrolizate, L-leucină) tit. 40% L-leucină totală, Beta-Alanină, agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; citrat de zinc, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1).

Tabelul nutrițional

Avertismente

Suplimentele alimentare nu sunt destinate să înlocuiască o dietă variată, ci ar trebui utilizate ca parte a unei diete variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică maximă recomandată. A nu se păstra la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Produs destinat adulților. A nu se utiliza în timpul sarcinii sau la copii, sau pentru perioade prelungite fără sfatul medicului. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui și de sursele de căldură localizate. Termenul de valabilitate se referă la produsul depozitat corect, în ambalaj nedeschis. Nu aruncați în mediul înconjurător după utilizare.  *Produsul este testat fără Nandrolon și Testosteron cu precursorii lor, amfetamine și efedrine.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: BCAA , RamTech , 120 , 2:1:1