Meniu
Your Cart

BCAA RamTech 360 2:1:1

Hrănește mușchii și reduce timpii de recuperare.


360 comprimate, 1500 mg fiecare


SUPLIMENT ALIMENTAR BCAA CU β-ALANIN, ZINC SI VITAMINE B6-B1


Recomandat pentru:
- Persoanele care doresc să îmbunătățească recuperarea
- Persoanele care au nevoie sa isi hraneasca muschii
- Oameni care fac antrenamente foarte intense și de mare încărcătură
- Persoanele care au nevoie pentru a consolida tesutul muscular

POTRIVIT PENTRU TOATE SPORTURILE CARE NECESITĂ EFORT MUSCULAR MARE

Ramtech® Comp este indicat în sporturile de rezistență și putere; poate fi util atât pentru combaterea catabolismului masei slabe, a acidozei musculare (dacă este utilizat înainte de exercițiu), cât și pentru a ajuta la viteza de recuperare (dacă este utilizat după antrenament).

Instructiuni de folosire:

Vă sugerăm să consumați produsul între mese.
Utilizare înainte de exercițiu (prevenirea catabolismului și efect tampon): consumați Ramtech® Comp 2h înainte de a începe antrenamentul sau competiția.
Utilizare după exercițiu (hrănește mușchiul și efectul antioxidant): consumă Ramtech® Comp 1h după terminarea exercițiului fizic sau seara, componenta anabolică este mai eficientă. Cea mai mare doză permisă: 5 comprimate / zi = g 5 / zi de BCAA. În orice caz, urmați sfatul medicului.

Ingrediente:

L-leucina, L-valina, L-izoleucina, β-alanina, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți anti-aglomerare: dioxid de siliciu, stearat de magneziu, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină maltodextrină)

Tabelul nutrițional

Avertizări:

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se utiliza în timpul sarcinii, la copii sau pentru perioade lungi de timp fără nici un sfat medical. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: RAMTECH , BCAA , 2:1:1 , - , 360cpr ,