Meniu
Your Cart

Capillarex

Capillarex
Capillarex
Capillarex
-5 %
Capillarex
Capillarex
Capillarex
Capillarex
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: capil3
  • Greutate: 100.00g
104,50 Lei
110,00 Lei
Reducere 5,50 Lei
Îmbunătățește circulația venoasă [3], microcirculația [1] și greutatea picioarelor [2]

Diosmin, Hesperidin, Vitamina C, Bromelaină, extract de mătură de măcelar3 și sâmburi de struguri1. Oferă substanțe nutritive naturale cu efecte benefice asupra micro-circulației1 și circulației venoase3

30 de comprimate - fiecare 1100 mg
Recomandat pentru:
  • slăbiciune capilară [1]
  • picioare obosite și grele [2]
  • retenție de lichid datorită circulației slabe [1]

Capillarex® conține mai multe substanțe naturale: Diosmină, Hesperidina citrică, cu Vitamina C și Bromelaină, enzima ananasului.
Produsul conține, de asemenea, extract uscat Vitis Vinifera, semințe și extract uscat Ruscus aculeatus, substanțe naturale active în microcirculație, circulația venoasă și vasele de sânge. Capillarex® nu conține gluten (fără gluten), de aceea este potrivit și pentru persoanele care suferă de boală celiacă sau intoleranță la gluten.

Indicații:

Efect bun asupra circulației venoase3 și contrastează hemoroizii datorită Ruscus Aculeatus. Ajută microcirculația, greutatea picioarelor și aparatul cardiovascular datorită semințelor Vitis Vinifera. Formarea regulată de colagen care ajută vasele de sânge datorită vitaminei C. Efect antioxidant datorită semințelor Vitis Vinifera și vitaminei C.

Instructiuni de folosire

Luați 1-2 comprimate pe zi, de preferință între mese. Recomandăm repetarea unui ciclu de tratament de 2-3 luni pentru a maximiza rezultatele.

Ingrediente:

Diosmină din portocală dulce (Citrus sinensis (L.) Osbeck, fruct), agent de încărcare: celuloză, Hesperidină (Citrus aurantium Fruit), Vitis vinifera var. tit 95% în OPC (Oligomeric Proantho Cyanidins) (Vitis vinifera, semințe), acid L-ascorbic (vitamina C), mătură de măcelar (Ruscus aculeatus L.) rădăcină e.s. tit. 10% ruscogenină, bromelină 2500 GDU / g (ananas comosus L. Merr. Stipite), agenți anti-aglomerare: săruri de magneziu din acizi grași, dioxid de siliciu; Agent de geam: hidroxipropil metilceluloză, glicerol, hidroxipropil celuloză, colorant: dioxid de titan.

Informatii nutritionale
TYPICAL VALUES Pe tabletă % NRV Pe tabletă
Diosmin 400 mg -
Hesperidin 98 mg -
Vitis vinifera e.s. (tit. 95% in OPC:OligomericProanthoCyanidins) 100 mg -
Vitamin C 50 mg 63%
Ruscus aculeatus e.s. (tit. 10% in ruscogenine) 50 mg -
Bromelain
of which enzymatic activity
30 mg
75 GDU
-

VNR: Valori de referință pentru nutrienți (adulți) conform Reg. (UE) nr. 1169/2011

Avertizări:

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu luați în timpul sarcinii. Suplimentele nutritive nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Acest produs este testat fără nandrolonă și testosteron cu precursorii lor, fără beta-agoniști, amfetamine și efedrine.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Capillarex