Meniu
Your Cart

Electroliţi

Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți PACHET : 500 g - 20 DOZE PENTRU UN PRODUS DULCE 40 DE DOZE PENTRU UN PRODUS MAI PUTIN CONCENTRAT SUPLIMENT NUTRITIONAL DE ENERGIE HIDROSALINA CU CARBOHIDRATI NOI DE GENERAȚIE ȘI VITAMINE B ȘI C - ELECTROLITE ECHILIBRATE PENTRU ..
72,00 Lei 80,00 Lei
Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți Ajută la menținerea nivelurilor optime de glucoză, electrolit și hidratare, contribuind astfel la performanțe optime de rezistență în timpul exercițiilor susținute.   PACHET: 14 plicuri, 22 g / fiecare   Recoman..
75,60 Lei 84,00 Lei
Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți Ajută la menținerea nivelurilor optime de glucoză, electrolit și hidratare, contribuind astfel la performanțe optime de rezistență în timpul exercițiilor susținute.   PACHET: 1 plic, 22 g    Recomandat pent..
5,40 Lei 6,00 Lei
Brand: EthicSport
Suportă puterea musculară explozivă PACHET: 20 plicuri, 15,3 g/fiecare Produs pentru sportivi pentru a optimiza performanța în timpul sporturilor combinate aerobic-anaerobe. Special conceput pentru a maximiza performantele cu eforturi maxime repetate.  Recomandat pentru SPORTURI CU ..
120,00 Lei
Brand: EthicSport
Optimizează rezistența în timpul exercițiilor prelungite   Produs pentru sportivi conceput pentru a maximiza rezistența. Luați-l înainte de antrenament sau competiție pentru a vă optimiza performanța. Îmbunătățit cu Maltodextrina cu lanț lung.   PACHET: 20 plicuri, 19 g / fieca..
117,00 Lei 130,00 Lei
Brand: EthicSport
OPTIMIZAȚI RECUPERAREA ȘI REGENERAREA MUSCULARĂ 1 plic de 16,5 g Produs destinat sportivilor specifici recuperării musculare și fizice. Ajută la recuperarea eficientă după performanță sau după antrenamente intense. Pentru cine este? - Sportivului care trebuie să-și revină eficient după..
7,50 Lei
Brand: EthicSport
OPTIMIZAȚI RECUPERAREA ȘI REGENERAREA MUSCULARĂ 20 plicuri de 16,5 g Produs destinat sportivilor specifici recuperării musculare și fizice. Ajută la recuperarea eficientă după performanță sau după antrenamente intense. Pentru cine este? - Sportivului care trebuie să-și revină efici..
148,00 Lei
Brand: EthicSport
AVANGARDA INTEGRĂRII PRE-ANTRENAMENT Borcan de 400 g - 20 doze - gust: portocală rosie  Starter 1000 este un produs specific pentru faza de pre-cursă sau pre-antrenament pentru a sprijini activitățile intense și prelungite, în special pentru gestionarea optimă a oboselii și concentrăr..
205,00 Lei
Brand: EthicSport
HIDRATEAZĂ RAPID ȘI FURNIZEAZĂ ELECTROLIȚI FĂRĂ ZAHĂR CUTIE : Tub de 20 tablete efervescente - 4,15 g fiecare - aromă de lămâie 1 BUC : 1 tub 4,15  Supliment alimentar Hydrosaline - fără zahăr - hipotonic - zero calorii - Electroliți echilibrați pentru o hidratare optimă - Hipo..
46,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)