Meniu
Your Cart

Electroliţi

Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electrolițiPACHET : 500 g - 20 DOZE PENTRU UN PRODUS DULCE 40 DE DOZE PENTRU UN PRODUS MAI PUTIN CONCENTRATSUPLIMENT NUTRITIONAL DE ENERGIE HIDROSALINA CU CARBOHIDRATI NOI DE GENERAȚIE ȘI VITAMINE B ȘI C- ELECTROLITE ECHILIBRATE PENTRU ..
56 Lei 80 Lei
Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electrolițiAjută la menținerea nivelurilor optime de glucoză, electrolit și hidratare, contribuind astfel la performanțe optime de rezistență în timpul exercițiilor susținute. PACHET: 14 plicuri, 22 g / fiecare Recoman..
58,80 Lei 84 Lei
Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electrolițiAjută la menținerea nivelurilor optime de glucoză, electrolit și hidratare, contribuind astfel la performanțe optime de rezistență în timpul exercițiilor susținute. PACHET: 1 plic, 22 g  Recomandat pent..
4,20 Lei 6 Lei
Brand: EthicSport
Suportă puterea musculară explozivăPACHET: 20 plicuri, 15,3 g/fiecareProdus pentru sportivi pentru a optimiza performanța în timpul sporturilor combinate aerobic-anaerobe. Special conceput pentru a maximiza performantele cu eforturi maxime repetate. Recomandat pentruSPORTURI CU ..
84 Lei 120 Lei
Brand: EthicSport
Optimizează rezistența în timpul exercițiilor prelungite Produs pentru sportivi conceput pentru a maximiza rezistența. Luați-l înainte de antrenament sau competiție pentru a vă optimiza performanța. Îmbunătățit cu Maltodextrina cu lanț lung. PACHET: 20 plicuri, 19 g / fieca..
91 Lei 130 Lei
Recuperare Extrema - 1 PLIC DE 50g Recuperare Extrema - 1 PLIC DE 50g
Nou -30 % Stoc epuizat
Brand: EthicSport
Luați-l după performanțe fizice foarte intense pentru a restabili în mod eficient nutrienții, energia și pentru a îmbunătăți starea fizică.CUTIE CU 16 PLICURI DE 50g  / 1 PLIC DE 50gSupliment alimentar energetic cu BCAA, L-ALANIL-L-GLUTAMINĂ, L-Glutamină, Sensoril®, Vitamine și ele..
13,30 Lei 19 Lei
Brand: EthicSport
Luați-l după performanțe fizice foarte intense pentru a restabili în mod eficient nutrienții, energia și pentru a îmbunătăți starea fizică.BORCAN DE 400 G CU LINGURA DE MASURARESupliment alimentar energetic cu BCAA, L-ALANIL-L-GLUTAMINĂ, L-Glutamină, Sensoril®, Vitamine și electrolițiRec..
94,50 Lei 135 Lei
Brand: EthicSport
OPTIMIZAȚI RECUPERAREA ȘI REGENERAREA MUSCULARĂ1 plic de 16,5 gProdus destinat sportivilor specifici recuperării musculare și fizice. Ajută la recuperarea eficientă după performanță sau după antrenamente intense.Pentru cine este?- Sportivului care trebuie să-și revină eficient după..
5,25 Lei 7,50 Lei
Brand: EthicSport
OPTIMIZAȚI RECUPERAREA ȘI REGENERAREA MUSCULARĂ20 plicuri de 16,5 gProdus destinat sportivilor specifici recuperării musculare și fizice. Ajută la recuperarea eficientă după performanță sau după antrenamente intense.Pentru cine este?- Sportivului care trebuie să-și revină efici..
103,60 Lei 148 Lei
Brand: EthicSport
HIDRATEAZĂ RAPID ȘI FURNIZEAZĂ ELECTROLIȚI FĂRĂ ZAHĂRCUTIE : Tub de 20 tablete efervescente - 4,15 g fiecare - aromă de lămâie1 BUC : 1 tub 4,15 Supliment alimentar Hydrosaline - fără zahăr - hipotonic - zero calorii- Electroliți echilibrați pentru o hidratare optimă - Hipo..
32,20 Lei 46 Lei
Se afişează de la 1 până la 10 din 10 (1 Pagini)