Meniu
Your Cart

BCAA RamTech 120 2:1:1

BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
Nou
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
BCAA RamTech 120 2:1:1
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: ram120
138,50 Lei

Ramtech® Comp furnizează 1g BCAA pur, de calitate farmaceutică (Kyowa), împreună cu beta-alanină și co-factori metabolici. Beta-alanina este precursorul endogen al carnozinei, care are un efect tampon asupra acidozei musculare și un efect anti-oxidant, util pentru antrenament intens.

Indicații:
Hrănește mușchii și reduce timpul de recuperare

Supliment alimentar BCAA. Hrănește mușchii, combate acidul lactic și favorizează recuperarea. Dozare ridicată, BCAA de înaltă calitate (de Kyowa) și β-alanină.

Recomandat pentru:
  • INDICAT PENTRU TOATE SPORTURILE CARE NECESITĂ EFORTURI MUSCOLARE .
  • Antrenament dur.
  • Hrănire musculară.
  • Masă musculară îmbunătățită.
  • Viteză de recuperare îmbunătățită.

Ramtech® Comp este indicat în sporturile de rezistență și putere; poate fi util atât pentru combaterea catabolismului masei slabe, a acidozei musculare (dacă este utilizat înainte de exercițiu), cât și pentru a ajuta la viteza de recuperare (dacă este utilizat după antrenament).

Instructiuni de folosire:

Vă sugerăm să consumați produsul între mese.
Utilizare înainte de exercițiu (prevenirea catabolismului și efect tampon): consumați Ramtech® Comp 2h înainte de a începe antrenamentul sau competiția.
Utilizare după exercițiu (hrănește mușchiul și efectul antioxidant): consumă Ramtech® Comp 1h după terminarea exercițiului fizic sau seara, componenta anabolică este mai eficientă. Cea mai mare doză permisă: 5 comprimate / zi = g 5 / zi de BCAA. În orice caz, urmați sfatul medicului.

Ingrediente:

L-leucina, L-valina, L-izoleucina, β-alanina, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți anti-aglomerare: dioxid de siliciu, stearat de magneziu, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină maltodextrină)

Avertizări:

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se utiliza în timpul sarcinii, la copii sau pentru perioade lungi de timp fără nici un sfat medical. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: BCAA , RamTech , 120 , 2:1:1