Meniu
Your Cart

Recupero - 20 plicuri de 16,5 g

Recupero - 20 plicuri de 16,5 g
Recupero - 20 plicuri de 16,5 g
Recupero - 20 plicuri de 16,5 g
Nou -30 %
Recupero - 20 plicuri de 16,5 g
Recupero - 20 plicuri de 16,5 g
Recupero - 20 plicuri de 16,5 g
Recupero - 20 plicuri de 16,5 g
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: recp
  • Greutate: 100.00g
103,60 Lei
148 Lei
Reducere 44,40 Lei

OPTIMIZAȚI RECUPERAREA ȘI REGENERAREA MUSCULARĂ


20 plicuri de 16,5 g


Produs destinat sportivilor specifici recuperării musculare și fizice. Ajută la recuperarea eficientă după performanță sau după antrenamente intense.


Pentru cine este?

- Sportivului care trebuie să-și revină eficient după performanță
- Pentru cei care trec frecvent printr-o pregătire intensă
- Practicantilor tuturor sporturilor care necesita un efort fizic si muscular deosebit
- Pentru cei care traiesc o perioada de oboseala fizica si psihica

Informație
Atunci când organismul ia toate substanțele nutritive necesare, condițiile sunt create pentru sinteza normală a proteinelor, recuperarea musculară eficientă și progresia stării atletice, prin urmare, este recomandabil să mănânce într-un mod variat și echilibrat.

Caracteristici:
Recupero este un produs pentru sportivi care oferă nutrienți cu diferite funcții utile în faza următoare activității sportive. Vitaminele și oligoelementele conținute îndeplinesc numeroase funcții, în special contribuie la reducerea oboselii și oboselii (Vit B2, B3, B5, B6, B12, C, Folat, Fier), contribuie la metabolismul energetic normal (Vit B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, Biotină, Calciu, Magneziu, Fier) al proteinelor și glicogenului (vit B6) și la funcția musculară regulată (Ca,  Mg, K). Ingredientele conținute susțin, de asemenea, alte funcții, în special ele contribuie la sinteza fiziologică a proteinelor (Mg și Zn), la funcția normală a inimii (B1) și la sinteza regulată a aminoacizilor (acid folic). Alte ingrediente contribuie la formarea regulată a celulelor roșii din sânge (vit B6, Fe), transportul normal al oxigenului (Fe), neurotransmisia adecvată (Ca), echilibrul electrolitic regulat (Mg) și protecția celulelor împotriva stresului oxidativ (Vit C, B2, Zn). De asemenea, oferă B.C.A.A. indicată în dieta sportivului.

Produsul este ambalat in saci cu doze unice pentru a mentine igiena maxima la fiecare administrare si doza perfecta
Produsul nu conține gluten (fără gluten) este, prin urmare, de asemenea, indicat pentru celiaci sau intoleranță la gluten
Produsul este, de asemenea, certificat Doping Free Tested.

LUATE DUPĂ CONCURS SAU DE FORMARE PERMITE RESTABILIREA ENERGIEI ȘI A NUTRIENȚILOR CELULARI UTILI PENTRU FAZA DE RECUPERARE

Indicații de orientare

Sinergia nutrienților face ca produsul să fie util în faza de recuperare în urma activităților sportive. Sugerat pentru cei care se luptă să-și revină și pentru sportivul care se antrenează intens.

Instrucțiuni de utilizare

Vă recomandăm să utilizați produsul aproximativ 20-30 min. după ce se confruntă cu performanța.
Folositi 1 punga, in aproximativ 200ml de apa, urmand angajamente fizice pe termen mediu.
Folositi 2 pungi, in 4-500ml apa, in urma unui efort fizic intens si prelungit.

Ingrediente
Maltodextrină, zaharoză, regulator de aciditate: acid citric, sio drept, fructoză, citrat de potasiu, creatină monohidrat, carbonat de calciu, L-leucină, L-alanin, oxid de magneziu, arome, clorură de sodiu, citrat de sodiu, L arginină piroglutam mato, L-izoleucina, L-valină, Clorhidrat de L-lizină, glicină, taurină, L-glutamină, acid L-glutamic, acid L-ascorbic (vitamina C), bitartrat de colină, colorare: extract de boia de ardei, îndulcitor: acesulfam K, L-ornitină alfa-ketoglutarat, fumarat de fier,  citrat de zinc, emulgator: esteri de zaharoză ai acizilor grași, nicotinamidă (vitamina PP), agent de glazură: hidroxipropilmetilceluloză, calciu D-pantotenat (acid pantotenic), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), ciancobalamină (vitamina B12), acid pteroil-mono glutamic (acid folic), D-biotină (vitamina B3 sau H).

Avertismente
Produsul trebuie utilizat ca parte a unei diete variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți cantitățile de aport recomandate. Datorită prezenței creatinei, produsul este destinat numai adulților. Nu utilizați în timpul sarcinii și la copii sau, în orice caz, pentru perioade prelungite fără a consulta medicul dumneavoastră. Data de expirare se referă la produs în ambalaj intact, depozitat corespunzător.
*Produsul este testat gratuit de Nandrolon și testosteron cu precursorii lor, fără amfetamine și efedrină.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Recupero , - , 20 , plicuri , de , 16 , 5 , g