Meniu
Your Cart

Batoane de energie

Brand: EthicSport
Mâncare concepută pentru cei care practică sport. Alimentare rapidă și de lungă durată a energiei. Aromă excelentă, ușor de mestecat și digerabilă. Nu conține conservanți adăugați și coloranți artificiali. Gust: ananas și nucă de cocos Pachet : 25 baton de 35 g 1 baton 35 g - ENE..
12,50 Lei
Brand: EthicSport
Mâncare concepută pentru cei care practică sport. Alimentare rapidă și durabilă a energiei. Aromă excelentă, ușor de mestecat și digerabilă. Nu conține conservanți adăugați și coloranți artificiali. Pachet : 25 de batoane de 35 g 1 baton de 35 g GUST: PERE ȘI CIOCOLATĂ - ENERGIE ..
12,50 Lei
Brand: EthicSport
BAR DE ENERGIE ADECVAT PENTRU SPORT Mâncare concepută pentru cei care practică sport. Furnizarea de energie rapidă și de lungă durată. Aromă excelentă, ușor de mestecat și digerabilă. Nu conține conservanți și coloranți.   GUST: PIERSIC ȘI CAIS PACHET: 25 de bare - 35 g fiecare &..
12,50 Lei
Brand: EthicSport
BATON DE ENERGIE ADECVAT PENTRU SPORT  Bara de energie pentru sportivi. Energie rapidă și susținută. De mare gust, foarte digerabil, este de mestecat. NU s-au adăugat conservanți și coloranți. AROM: mar și caramel PACHET: 30 de bare, 40g / fiecare    Recomandat pent..
12,50 Lei
Brand: EthicSport
BATON DE ENERGIE ADECVAT PENTRU SPORT Bara de energie pentru sportivi. Energie rapidă și susținută. De mare gust, foarte digerabil, este de mestecat. NU s-au adăugat grăsimi și coloranți. AROM: migdale și portocale. PACHET: 30 de bare, 40 g / fiecare  Recomandat pentru: Potriv..
12,50 Lei
Brand: EthicSport
BAR DE ENERGIE ADECVAT PENTRU SPORT Mâncare concepută pentru cei care practică sport. Furnizarea de energie rapidă și de lungă durată. Aromă excelentă, ușor de mestecat și digerabilă. Nu conține conservanți și coloranți.   GUST: MERE ȘI FRUCTE PACHET: 25 de bare - 35 g fiecare &n..
12,50 Lei
Brand: EthicSport
ALIMENTE ENERGETICE ÎN BARURI ADOPTE PENTRU SPORT Mancare conceputa pentru cei care practica sport. Furnizare de energie rapidă și de lungă durată. Noua aroma dulce-sarata, usor de mestecat si digerabil. Nu conține conservanți și coloranți. FĂRĂ ULEI DE PALMER CU Arome NATURALE GUST: arahi..
13,00 Lei
Brand: EthicSport
Bara de energie pentru sportivi cu beta-alanină   Bara de energie pentru sportivi cu beta-alanină. Produs specific pentru distanțe mari. Energie pe termen lung, aromă excelentă, foarte digerabilă, ușor de mestecat. Nu conține conservanți și coloranți. GUST: NUCI și ALUNE PACHET:&nbs..
14,00 Lei
Brand: EthicSport
Bară energetică pentru sportivi cu glutamină Bară energetică pentru sportivi cu glutamină. Produs specific pentru distanțe mari. Energie pe termen lung, aromă excelentă, foarte digerabilă, ușor de mestecat. Nu conține conservanți și coloranți. PACHET: 30 de bare, 40g / fiecare GUST: alune ..
14,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)