Meniu
Your Cart

Despre noi

EthicSport s-a născut cu scopul de a răspândi o abordare științifică și riguroasă a activităților sportive ajutând la abordarea practicilor ilegale care poluează lumea sportului, atât la nivel profesional, cât și la nivel amator.

MISIUNEA NOASTRĂ este să vă optimizați performanța în toate fazele sportului.

Produsele EthicSport sunt realizate exclusiv cu cele mai bune materii prime și cu cele mai înalte standarde de fabricație. Formularea fiecărui produs este unică și garantează performanțele maxime ale sportivilor în timpul antrenamentelor și al cursei. Cercetările noastre în curs se concentrează pe produse noi care satisfac nevoile reale ale sportivilor. Dezvoltarea suplimentelor se bazează pe o examinare atentă a literaturii științifice relevante, cu respect deplin pentru corpul uman.

VALORILE NOASTRE sunt nucleul puternicii noastre filozofii.

✓ ANGAJAMENT: Cel mai bun, întotdeauna.
✓ PASIUNE: Inima este motorul.
✓ INTEGRITATE: Calitate și eficacitate cu respectarea deplină a reglementărilor.
✓ INOVAȚIE: cercetare științifică orientată spre sportiv.
✓ MUNCA ÎN ECHIPĂ: Mulți oameni diferiți cu un scop comun.

NOI OFERIM eficacitate, siguranță, digestibilitate ridicată.

Fiecare lot de suplimente alimentare EthicSport este testat de laboratoare independente de sănătate publică și este supus testelor microbiologice și antidoping pentru a dovedi conformitatea cu cerințele igienico-sanitare în vigoare. Multe produse EthicSport nu conțin gluten, iar eticheta de pe ambalaj garantează că nu există gluten intrinsec în niciun ingredient.

Suplimentele nu înlocuiesc o dietă sănătoasă echilibrată, deoarece ar trebui utilizate ca parte a unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată și citiți avertismentele.