Meniu
Your Cart

Electroliţi

Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți PACHET : 500 g - 20 DOZE PENTRU UN PRODUS DULCE 40 DE DOZE PENTRU UN PRODUS MAI PUTIN CONCENTRAT SUPLIMENT NUTRITIONAL DE ENERGIE HIDROSALINA CU CARBOHIDRATI NOI DE GENERAȚIE ȘI VITAMINE B ȘI C - ELECTROLITE ECHILIBRATE PENTRU ..
72,00 Lei 80,00 Lei
Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți Ajută la menținerea nivelurilor optime de glucoză, electrolit și hidratare, contribuind astfel la performanțe optime de rezistență în timpul exercițiilor susținute.   PACHET: 14 plicuri, 22 g / fiecare   Recoman..
75,60 Lei 84,00 Lei
Brand: EthicSport
Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți Ajută la menținerea nivelurilor optime de glucoză, electrolit și hidratare, contribuind astfel la performanțe optime de rezistență în timpul exercițiilor susținute.   PACHET: 1 plic, 22 g    Recomandat pent..
5,40 Lei 6,00 Lei
Brand: EthicSport
Suportă puterea musculară explozivă PACHET: 20 plicuri, 15,3 g/fiecare Produs pentru sportivi pentru a optimiza performanța în timpul sporturilor combinate aerobic-anaerobe. Special conceput pentru a maximiza performantele cu eforturi maxime repetate.  Recomandat pentru SPORTURI CU ..
120,00 Lei
Brand: EthicSport
Optimizează rezistența în timpul exercițiilor prelungite   Produs pentru sportivi conceput pentru a maximiza rezistența. Luați-l înainte de antrenament sau competiție pentru a vă optimiza performanța. Îmbunătățit cu Maltodextrina cu lanț lung.   PACHET: 20 plicuri, 19 g / fieca..
117,00 Lei 130,00 Lei
Brand: EthicSport
Luați-l după performanțe fizice foarte intense pentru a restabili în mod eficient nutrienții, energia și pentru a îmbunătăți starea fizică. CUTIE CU 16 PLICURI DE 50g  / 1 PLIC DE 50g Supliment alimentar energetic cu BCAA, L-ALANIL-L-GLUTAMINĂ, L-Glutamină, Sensoril®, Vitamine și ele..
19,00 Lei
Brand: EthicSport
Luați-l după performanțe fizice foarte intense pentru a restabili în mod eficient nutrienții, energia și pentru a îmbunătăți starea fizică. BORCAN DE 400 G CU LINGURA DE MASURARE Supliment alimentar energetic cu BCAA, L-ALANIL-L-GLUTAMINĂ, L-Glutamină, Sensoril®, Vitamine și electroliți Rec..
135,00 Lei
Brand: EthicSport
HIDRATEAZĂ RAPID ȘI FURNIZEAZĂ ELECTROLIȚI FĂRĂ ZAHĂR CUTIE : Tub de 20 tablete efervescente - 4,15 g fiecare - aromă de lămâie 1 BUC : 1 tub 4,15  Supliment alimentar Hydrosaline - fără zahăr - hipotonic - zero calorii - Electroliți echilibrați pentru o hidratare optimă - Hipo..
46,00 Lei
Se afişează de la 1 până la 8 din 8 (1 Pagini)