Meniu
Your Cart

Devino ambasador

Te căutăm, un sportiv neprofesionist, care recunoaște calitatea produselor EthicSport și este gata să spună comunității sale despre asta prin rețelele sale sociale.

Completează formularul și poți deveni parte a familiei noastre mari.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

REGULAMENT:

Căutăm sportivi adevărați, nu neapărat influenți, ci sportivi pasionați care spun spontan și direct modul în care EthicSport îi pune în situația de a performa la maxim în fiecare zi, îmbrățișând afirmația „Make Your Best Performance”.

Dacă reușiți să vă alăturați clubului EthicSport Ambassador veți avea acces la mai multe privilegii rezervate. Ambasadorul EthicSport va beneficia de o serie de beneficii precum livrarea gratuită de merchandising, posibilitatea de a previzualiza produsele în faza de lansare și o reducere dedicată la linia de produse marca EthicSport. Colaborarea va avea o durata definita si poate fi reinnoita dupa evaluarea dorintei reale de colaborare si a eventualelor rezultate obtinute.

A deveni ambasador nu prevede plata unei compensații economice.

Poți deveni AMBASADOR EthicSport doar dacă îndeplinești cerințele de cercetare.

În selectarea candidaților vom ține cont de numeroși parametri, precum sportul practicat, calitatea conținutului publicat pe rețelele de socializare, implicarea, amploarea comunității, frecvența cu care este publicat conținutul, aria de resedinta si calitatea imaginilor.


Prin completarea formularului in toate campurile puse la dispozitie, ne veti permite sa va evaluam caracteristicile si, daca acestea coincid cu criteriile noastre de selectie, veti fi contactat in scurt timp de un membru al echipei noastre.

Este important de știut că prezența paginilor de socializare, bine pregătite și cu o bază adecvată de urmăritori, va fi un motiv preferenţial pentru ca echipa noastră de evaluare să aleagă.

Din partea noastră, un noroc foarte sportiv și vă mulțumim că ați ales EthicSport


Disclaimer:

Imaginile transmise atașate solicitărilor de participare la campania de recrutare Ambassador pot fi folosite în mod liber de către personalul EthicSport în orice moment în mediul social și web, fără a fi nevoie de solicitări ulterioare către subiecții care le-au transmis. Dacă decideți să nu mai permiteți EthicSport să folosească imaginile, pur și simplu scrieți un e-mail la info@ethicsport.ro, cerându-vă să eliminați imaginile și să atașați imaginea pe care doriți să o eliminați. În plus, dacă doriți să modificați consimțământul în legătură cu confidențialitatea, puteți urma calea de modificare făcând clic aici. (consimțământ de confidențialitate)