COMUNICAT DE PRESĂ - 11 ianuarie 2021

Există un nou nume pentru integrarea sportivă în casa Drone Hopper Androni Giocattoli. De fapt, EthicSport va susține echipa pentru următoarele două sezoane.


Lider de brand italian în acest sector, EthicSport, prin cercetare și dezvoltare, se concentrează pe nevoile nutriționale ale sportivilor, punând accentul pe o mai mare conștientizare a problemelor alimentare în practica sportivă. Aceste elemente au fost fundamentale în alegerea echipei.


Eficacitatea, siguranța, digestibilitatea ridicată și gustul excelent sunt doar câteva dintre celelalte motive care l-au determinat pe Drone Hopper Androni Giocattoli să aleagă EthicSport, care astăzi este cel mai solicitat brand de suplimente de pe piața italiană.


Compania, cu sediul în Riccione, va pune la dispoziția alergătorilor experiența sa care dă naștere tuturor produselor din gamă, de la un studiu atent al literaturii științifice, respectând întotdeauna corpul sportivului însuși.

Produsele EthicSport, trebuie amintit, sunt realizate folosind doar cele mai bune materii prime și urmând cele mai înalte standarde de producție. Ele sunt ideale pentru a oferi cele mai bune performanțe în formare și în cursă.


Pentru a garanta o mare atenție și siguranță a produselor, trebuie remarcat faptul că fiecare lot de suplimente EthicSport este testat de laboratoare independente de sănătate publică și supus testelor microbiologice și antidoping care certifică conformitatea acestuia cu cerințele igienico-sanitare.

Echipa Drone Hopper Androni Giocattoli va avea la dispoziție o gamă largă de produse de integrare înainte, în timpul și după cursă: mai mult de douăzeci sunt cele alese pentru începutul sezonului. Barele și gelurile, pentru a insista doar asupra a ceea ce vor pune în buzunarele tricoului călăreții, sunt gata să însoțească cursele echipei. Iar gusturile din care să alegi, pentru produsele care vin cu o palatabilitate excelentă, sunt foarte multe.


Logo-ul EthicSport, partenerul tehnic oficial al Drone Hopper Androni Giocattoli, pentru sezonul 2022 va apărea pe toate vehiculele oficiale ale echipei. Branded EthicSport, de asemenea, noile sticle de apă ale echipei, care vor fi prezentate în următoarele săptămâni, și musette.