EtichSport alături de Soudal-Lee Cougan. Cu linia sa de produse profesionale specifice ciclismului, cel mai important brand italian din sector, devine furnizorul oficial pentru nutriția sportivă. 


18 ianuarie 2022, Montemurlo (PO) – Partener all-italian pentru integrarea energetică a sportivilor. EthicSport, o companie de nutriție și suplimente sportive, cu semnarea unui acord pe doi ani va fi sponsorul oficial în acest sector al echipei profesioniste Soudal-Lee Cougan International Team pentru a satisface nevoile nutriționale ale sportivilor cu produsele sale nutriționale premiate. 


Suplimentele profesionale EthicSport au fost dezvoltate pentru a optimiza performanța în toate etapele disciplinelor sportive, cu un accent deosebit pe sporturile de anduranță.

Eficacitatea, siguranța, digestibilitatea ridicată și gustul excelent sunt doar câteva dintre motivele care au făcut din EthicSport cel mai solicitat brand de suplimente din Italia. 


Gama de produse EthicSport este dezvoltată cu formulări unice și inovatoare, cercetare, îngrijire și atenție pentru a oferi sportivilor care performează la un nivel atât de ridicat, tot ce au nevoie în antrenamente și competiții, pentru a obține cele mai bune performanțe. Timp de mai mulți ani, EthicSport a ajuns în topul mai multor sporturi profesioniste și, în timpul Jocurilor Olimpice și al evenimentelor mondiale, a fost alături de mulți sportivi de cel mai înalt nivel și federații, după ce a susținut timp de un deceniu echipe de mountain bike de cel mai înalt nivel. 


Brandul EthicSport este considerat de încredere de către sportivii profesioniști și olimpici într-o gamă largă de sporturi, peste tot în lume. Specializată în dezvoltarea de produse de nutriție sportivă pentru sportivii profesioniști și pasionații de sport, EthicSport va juca un rol cheie în susținerea nevoilor de pregătire, recuperare și suplimentare ale sportivilor. 

Stefano Gonzi, directorul echipei Soudal-Lee Cougan International Team, a declarat: "Am fost extrem de impresionați de calitatea și gama de produse oferite de EthicSport, suntem foarte bucuroși să primim acest partener stimat în echipa noastră. Disciplinele care implică cheltuieli mari cu energia, cum ar fi maratoanele de mountain bike, au nevoie de asistență nutrițională foarte atentă, motiv pentru care acesta este un parteneriat atât de important, atât de mult încât să le garantăm sportivilor noștri tot sprijinul de care au nevoie. Parteneriatul cu EthicSport este, fără îndoială, o mare valoare adăugată pentru noi."


Atunci când sportivii se antrenează din greu, este important să aibă suplimente avansate la dispoziție, acestea sunt cele selectate pentru sportivii echipei care se vor baza pe EthicSport pentru integrarea lor în cursă și în perioadele de pregătire atletică: Pre Race Endurance, supliment hidrosalină Super Hydro, supliment Super Dextrin bazat pe carbohidrați de nouă generație,  Ramtech Hydro, Malț Shot anduranță, Rapid Energy Professional, Energie long Race Baruri, Extreme recovery, Protein HTP, 


"Suntem foarte mândri să demarăm un parteneriat atât de ambițios alături de o echipă atât de prestigioasă precum Soudal-Lee Cougan" - a declarat Dr. Massimiliano di Montigny, Communication & Marketing Manager al EthicSport - "Vom sprijini sportivii cu cele mai bune produse nutriționale, astfel încât să concureze cât mai bine și să se asigure că își ating obiectivele. În ultimii ani am văzut o atenție din ce în ce mai mare din partea sportivilor în ceea ce privește obiceiurile lor alimentare și o cerere tot mai mare de produse credibile, transparente și de calitate, motiv pentru care, în ultimii ani, am investit în inovație prin mecanisme de producție, control și trasabilitate care respectă cele mai înalte standarde". 

Echipa va fi susținută în primul cantonament din 2022 de către staff-ul tehnic al brandului Rimini pentru a prezenta sportivilor numeroasele secrete ale liniei profesionale, cele mai bune metode și tehnici de angajare pentru a contracara picăturile de energie, cu un accent special pe unele produse strategice. 


Comunicat de presă 

Echipa internațională Soudal-Lee Cougan - Giovanni Perego