Multe discipline practicate la nivel competitiv pot deveni foarte solicitante și necesita un aport adecvat de proteine ​​pentru a evita potențialele probleme sau carente.O

alimentație dezechilibrata, săracă în proteine ​​în raport cu nevoile reale, ar putea duce organismul la o pierdere excesiva a masei corporale slabe. Aceasta înseamnă că mușchii se pot slăbi, din cauza lipsei substraturilor necesare regenerării acestora.

Lipsa proteinelor ar putea fi, de asemenea, cauza unor „afecțiuni”, deoarece tocmai substraturile proteice stau la baza pentru a permite regenerarea anexelor, tendoanelor și ligamentelor pielii.


Acestea fiind spuse, dacă sunteți sigur că aveți o dietă bine echilibrată, cu un aport adecvat de proteine, este posibil să nu fie necesară suplimentarea proteinelor.

Totuși, credem că un sportiv competitiv ar trebui să integreze zilnic o cotă de proteine, pentru a asigura buna funcționare a organismului și a tuturor proceselor anabolice.

Produsul  HTP  ar putea fi util pentru suplimentarea cu proteine ​​a dietei, poate asociat cu micul dejun dimineața.

Alternativ, HTP poate fi util și în timpul gustării de la mijlocul după-amiezii sau de la mijlocul dimineții.

O doză adecvată ar putea fi de 30 de grame dizolvate în 250 ml de apă (sau lapte)


Produsul  Ramtech în schimb poate fi folosit singur, sau în paralel cu produsul HTP.

De fapt, Ramtech îți permite să recuperezi și să stimulezi eficient procesele anabolice.Este 

recomandat seara, cu aproximativ o oră înainte de culcare.

Alternativ, în cazul antrenamentelor foarte lungi, poate fi combinat cu hidrosalina sau suplimente energetice, chiar și în faza intra-antrenament.

O doză adecvată ar putea fi 1 plic dizolvat în 150-200 ml de apă.

Dacă în schimb doriți să alegeți produsul în tablete (vezi  Ramtech Comp ), în acest caz doza maximă este de 5 grame pe zi (= 5 comprimate).

Comprimatele pot fi luate toate împreună seara, sau 3 comprimate imediat după antrenament și 2 comprimate seara, puțîn înainte de culcare.