Linia Energia Rapida Professional (ERP ) a fost concepută pentru a oferi un răspuns energetic intens și de lungă durată sportivilor implicați în sporturi care necesită o cantitate mare de energie. ERP este realizat prin exploatarea sinergiei a 4 carbohidrați secvențiali, combinați cu o cantitate moderată de cofeină. Această formulă specială conferă produsului acțiune rapidă și efect de durată. Un singur pachet de ERP furnizează 120Kcal, conține un lichid foarte fluid și extrem de energic și digerabil, ceea ce îl plasează în topul categoriei sale. Prin urmare, ERP este potrivit pentru sportivi, chiar și pentru profesioniști, cu cerințe energetice foarte mari.


Linia MaltoShot fost în schimb conceput pentru a planifica distribuția energiei în timpul activităților sportive intense.

MaltoShot este realizat prin exploatarea sinergiei dintre 5 carbohidrați secvențiali, într-o formulare cu adevărat inovatoare, fluida și extrem de digerabila, dar care nu conține cofeina.

În timpul unui antrenament sau a unei competiții cu cerințe energetice importante, este indicat să anticipați scăderea energiei cu produse specifice precum MaltoShot, a căror formulă specială permite eliberarea unui flux constant și de lungă durată de energie. Diferența dintre MaltoShot și ERP constă în momentul aportului: mai întâi trebuie să luați MaltoShot, care nu stimulează cu cofeină, ci distribuie energia optim, datorită celor 5 carbohidrați secvențiali, apoi, în a doua parte de antrenament sau competiție ar trebui să luați ERP, care aduce mereu energie fracționată, dar cu un flux ceva mai rapid și mai stimulant, tocmai pentru a optimiza a doua fracțiune de lucru.