Mulți entuziaști au descoperit deja eficacitatea Super Dextrin și ne întreabă cum să o folosim cel mai bine.
Super Dextrin nu înlocuiește niciun produs, dar satisface o nevoie specială a sportivilor: nevoia de a avea un flux constant de energie pentru o perioadă destul de lungă.

Experții noștri au răspuns la cele 8 întrebări cele mai frecvente și vă vor ajuta să vă optimizați programul de suplimentare.

1 - Pot arunca gelurile energetice?
Nu pot elimina gelurile, dar le pot gestiona mai eficient, planificându-mi mai bine aprovizionarea cu energie. Cu toate acestea, cu siguranță pot reduce parțial utilizarea gelurilor, mai ales la cursele mai scurte.

2 - Îl pot combina cu Performance Sete sau SuperHydro?
Da, o pot face, așa cum se întâmplă cu maltodextrinele obișnuite. Singurul dezavantaj mic este că osmolaritatea amestecului variază ușor și tranzitul gastric va fi puțin mai lent decât în ​​cazul produsului luat singur. Cel mai bine ar fi să luați Performance Sete separat de Super Dextrin, dar nu există interdicții, nici contraindicații, să le luați în aceeași sticlă.

3 - Pot reduce consumul de batoane?
Da, pot reduce consumul de batoane, mai ales la ieșirile și antrenamentele mai scurte. Transferul de energie fracționat, precum și accesul mai bun la stocurile de grăsime, permit o gestionare mai eficientă a energiei, ceea ce se poate traduce într-o senzație mai întârziată de foame.

4 - Este potrivit și pentru Recuperare?
Da, poate fi folosit și după antrenament, de preferință în combinație cu produse specifice pentru recuperare și ca urmare a antrenamentelor foarte intense, unde este necesară restabilirea rapidă a stocurilor de glicogen.

5 - Pot folosi și o jumătate de doză?
Cu siguranță da, dar trebuie luat în considerare faptul că aportul de energie se va înjumătăți. Efectul și eficacitatea rămân neschimbate, dar o jumătate de doză este indicată pentru ieșirile scurte.

6 - Cum îl folosesc în alergare?
Trebuie sa iau produsul inainte de a pleca, incepand sa sorb produsul cu 15-30 de minute inainte. Dacă aveți ocazia să aveți rechizite personalizate, produsul este grozav atunci când este luat pe fugă.

7 - Functioneaza la fel daca il amestec cu alte produse?
Bineînțeles că da, funcționează la fel de bine. Dar trebuie luat în considerare faptul că osmolaritatea variază și deci viteza tranzitului gastric. Uneori este „prețul” de plătit pentru a avea acțiuni sinergice între diferitele produse.

8 - Pot să-l înlocuiesc la Pre Race Endurance?
Il pot inlocui, dar mai bine ar fi sa-l integrez, pentru ca cele doua produse au functii si ingrediente diferite. De exemplu, pot lua Pre Gara Endurance împreună cu Super Dextrin, mai ales dacă trebuie să mă confrunt cu locuri de muncă foarte solicitante. În acest caz, este potrivită ½ doză de Super Dextrin + 1 plic PreGara Endurance, în aproximativ 400 ml apă.
Alternativ, puteți alege întotdeauna Starter 1000 pentru pre-antrenament. 
Super Dextrin ar trebui apoi să fie administrat pe tot parcursul cursului, alternând cu Performance Sete sau SuperHydro acolo unde este posibil.