Meniu
Your Cart

Creatina

Creatina
Creatina
Creatina
Creatina
Creatina
Nou
Creatina
Creatina
Creatina
Creatina
Creatina
Creatina
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: crev200
185,00 Lei
ÎMBUNĂTĂȚI PERFORMANȚA ȘI REACTIVITATEA MUSCULARĂ
BORCAN DE 300 G CU LINGURA DE MASURARE

Supliment alimentar creatină. Foarte pur, micronizat, concentrat. Creatina este capabilă să crească performanța fizică în cazul activităților repetitive de intensitate mare și de scurtă durată.

Recomandat pentru:
  • Pentru toți sportivii care caută cea mai bună performanță musculară.
  • Celor care suferă antrenamente foarte intense și repetate, cu fotografii frecvente.
  • Sportivului care are nevoie să sporească reactivitatea maselor musculare.
  •  Celor care practică sporturi de putere.

Creatina utilizată pentru fabricarea acestui produs este Creapure® sub formă micronizată, o materie primă de o calitate extraordinară, cu o concentrație și puritate foarte ridicate. Produsul este extrem de solubil, nu are gusturi neplăcute și mirosuri reziduale și este potrivit pentru suplimentarea dietei sportivului. Creatina este capabilă să crească performanța fizică în cazul activităților repetitive de intensitate mare și de scurtă durată. Efectul benefic se obține cu aportul de 3 g de creatină pe zi.

Indicații:

Util pentru dieta sportivului care dorește să crească performanța fizică în cazul activităților repetitive de intensitate mare și de scurtă durată. Pentru dieta sportivilor, aportul zilnic poate ajunge la 6 g (egal cu 2 linguri complete), la această doză mare, nu trebuie depășită o lună de aport.

Instructiuni de folosire:

O lingură completă pe zi, dizolvată în aproximativ 200 ml de apă sau alt lichid (echivalent cu 3 g de creatină)

Ingrediente:

Pulbere de creatină monohidrat (100% Creapure®).

 

CONȚINUT MEDIU
  Pe doză
(1 lingură completă)
Creatină monohidrat
dintre care CREATINA
3.4 g
3 g

(1 lingură completă = 3,4 g)

Avertizări:
Suplimentele nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza de aport recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Produsul este destinat adulților care practică exerciții fizice intense. A nu se utiliza la copii, în timpul sarcinii și alăptării sau, în orice caz, pentru perioade prelungite fără a consulta un medic. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se referă la produsul depozitat corespunzător, în ambalaj nedeschis. * Produsul este testat fără nandrolon și testosteron cu precursorii lor, fără beta-agoniști, amfetamine și efedrine.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Creatina