Meniu
Your Cart

Energie Rapidă +

Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Nou -30 %
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
Energie Rapidă +
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: enerapnew
  • Greutate: 100.00g
7,70 Lei
11 Lei
Reducere 3,30 Lei

Energie imediată și de lungă durată

Produs energetic hipertonic cu carbohidrați secvențiali, alanin, electroliți, taurină și ginseng.  
Luați-o după cum este necesar în timpul antrenamentului sau al competiției pentru a reface rapid depozitele de energie. Efect de lungă durată.


AMBALAJ CUTIE : 10 flacoane, 25 ml fiecare

1 Flacon de 25 ML


Recomandat pentru :

 UTIL PENTRU TOATE TIPURILE DE SPORT

Reaprovizionarea rapidă a magazinelor de energie în timpul performanței.


CARACTERISTICI

ENERGIA RAPIDA®+ asigură o alimentare rapidă cu energie pentru a preveni scăderea glicemiei și apariția bruscă a oboselii. Nutrientii din ENERGIA RAPIDA® faciliteaza procesele metabolice de producere a energiei si contractie musculara.

ENERGIA RAPIDA® conține carbohidrați, aminoacizi (alanin, acid glutamic), electroliți și ginseng (sub formă de ginsenozide), care contribuie toate la furnizarea de energie organismului cu o aprovizionare rapidă și susținută cu energie. Alanin este metabolizat în ciclul alanin-glucoză și oferă o sursă de energie în timpul perioadelor de hipoglicemie. Acest produs conține o cantitate mică de cofeină. Cofeina este documentat pentru a îmbunătăți performanța de anduranță.

ENERGIA RAPIDA® conține extract standardizat de Panax Ginseng. Ginsengul este o planta adaptogena ergogenica, care ajuta organismul sa tolereze stresul si promoveaza performante de anduranta imbunatatite si recuperare.


ENERGIA RAPIDA®+ conține electroliții: potasiu (K), sodiu (Na) și clorură (Cl). Electroliții mențin echilibrul electrolitic și pot promova ingestia și hidratarea fluidelor. ENERGIA RAPIDA®+ oferă o sursă rapidă de energie pentru a satisface cerințele fizice crescute ale sportului profesionist.

Indicații

ENERGIA RAPIDA®+ este benefic pentru utilizare atunci când este necesară o alimentare rapidă cu energie. ENERGIA RAPIDA®+ se recomanda in timpul activitatilor intense, de lunga durata. Menținerea nivelului de glucoză din sânge este crucială pentru funcționarea optimă a minții și a mușchilor. Activitățile intense care durează mai mult de 90 de minute necesită consumul de carbohidrați pentru a preveni hipoglicemia.

Instrucțiuni de utilizare

Consumați atunci când este necesar, luând maximum 2-3 flacoane pe zi. Va recomandam sa consumati cu/urmati de aproximativ 50-100ml apa. În ceea ce privește toate produsele de anduranță, vă recomandăm să exersați și să vă familiarizați cu acest produs în formare înainte de a-l utiliza în timpul competiției.

Ingrediente

Apă, Maltodextrină, Dextroză, Fructoză, Pidolat de potasiu, L-alanin, Taurina, Clorură de sodiu, Cafeină, Vitamina C, Ginseng (Panax Ginseng tit.12% în ginsenosides), Aromatizare, Clorură de magneziu hexahidrat, Acid L-glutamic. Conservanți: Sorbat de potasiu, Lactat de sodiu (60% sol.) Regulator de aciditate: Acid citric.
Avertismente

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică la

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Energie , Rapidă , + ,