Meniu
Your Cart

Energie Rapidă Profesională Cola

Energie Rapidă Profesională Cola
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: erpcol15
  • Greutate: 100.00g
9,45 Lei
13,50 Lei
Reducere 4,05 Lei

Produs energetic lichid, gata de utilizare

 

Produs energetic lichid pentru sportivi cu carbohidrați secvențiali, cofeină și potasiu pentru o furnizare rapidă și susținută de energie.

 

AROM: Cola

PACHET: 15 pliculețe, 50 ml / fiecare

 

Recomandat pentru:

  • Sportivi care au nevoie să completeze rapid depozitele de energie.
  • Oamenii care au nevoie de un produs foarte ușor de manipulat.
  • Sportivi de rezistență.

 

Indicații:

ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® este benefic pentru utilizare atunci când este necesară o furnizare rapidă și susținută de energie. Luarea carbohidraților la bord (aproximativ 30-60g carbohidrați în fiecare oră în sporturile cu o durată de 90 de minute sau mai mult) în timpul sporturilor de anduranță este importantă pentru a preveni pierderea de energie, ritmul și puterea reduse, concentrarea și concentrarea scăzute și pentru a preveni dezvoltarea hipoglicemiei induse de efort.

Instructiuni de folosire:

Vă recomandăm 1-3 pachete pe zi. Consumați unul când este necesar, înainte de apariția oboselii, preferabil în decurs de 60 de minute de la activitatea de rezistență susținută. Vă recomandăm să consumați acest produs cu apă suplimentară.

Ingrediente:

Apă, maltodextrină cu lanț mediu și lung, fructoză, sirop de glucoză, dextroză, arome, clorură de sodiu, clorură de potasiu, conservant: sorbat de potasiu, cafeină, regulator de aciditate: acid citric.

INFORMATII NUTRITIONALE
 Pe 100 ml1 pachet
(50 ml)
Energy Value
kcal240120
kJ1020510
Average analysis
Protein (Nx6,25)<0.01 g<0.01 g
Carbohydrate
of which sugars
60 g
24 g
30 g
12 g
Fat<0.01 g<0.01 g
Potassium108 mg54 mg
Salt (Na x 2.5)0.3 g0.15 g
Caffeine121 mg60.5 mg
 
Avertizări:

Suplimentele alimentare nu sunt destinate a fi utilizate ca substitut pentru o dietă variată, ci sunt destinate a fi utilizate ca parte a unei diete sănătoase, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Conține cofeină (100 mg / doză = 2 flacoane). Nu este recomandat copiilor și în timpul sarcinii și alăptării. Se recomandă să nu depășiți un aport zilnic de 400 mg de cofeină din toate sursele. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Acest produs este testat fără nandrolonă și testosteron cu precursorii lor, fără beta-agoniști, diuretice, amfetamine și efedrine.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun