Meniu
Your Cart

Energie Rapidă Profesională Lime

Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Hot -5 %
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
Energie Rapidă Profesională Lime
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: erplim15
  • Greutate: 100.00g
12,83 Lei
13,50 Lei
Reducere 0,68 Lei

Produs energetic lichid, gata de utilizare

 

Produs energetic lichid pentru sportivi cu carbohidrați secvențiali, cofeină și potasiu pentru o furnizare rapidă și susținută de energie.

 

AROM: Citrice

PACHET: 15 pliculețe, 50 ml / fiecare

 

Recomandat pentru:

  • Sportivi care au nevoie să completeze rapid depozitele de energie.
  • Oamenii care au nevoie de un produs foarte ușor de manipulat.
  • Sportivi de rezistență.

 

 

- Reface rezervele de energie
- Furnizează carbohidrați cu eliberare rapidă și susținută
- Susține rezistența

Conține 30g carbohidrați (120 kcal), cofeină și potasiu, are un gust excelent (arome de citrice și var), o toleranță gastrică excelentă și este ușor de utilizat cu o mână în condiții extreme.
Echipa de cercetare și dezvoltare a EthicSport a dezvoltat această formulă optimă de performanță în urma unor studii ample și teste cu sportivi de top.
ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® conține un amestec de carbohidrați cu lanț scurt, mediu și lung, asigurându-se că organismul este alimentat atât cu o aprovizionare rapidă, cât și cu o prelungire de energie. Acest produs este recomandat pentru exerciții de rezistență extrem de intense și de lungă durată. ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® conține electrolitul de potasiu (K); potasiul îmbunătățește viteza de absorbție a glucozei în fluxul sanguin. Astfel, ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® completează rapid și menține nivelurile de glucoză din sânge importante pentru a susține un exercițiu prelungit și foarte intens.

Indicații:

ENERGIA RAPIDA PROFESSIONAL® este benefic pentru utilizare atunci când este necesară o furnizare rapidă și susținută de energie. Luarea carbohidraților la bord (aproximativ 30-60g carbohidrați în fiecare oră în sporturile cu o durată de 90 de minute sau mai mult) în timpul sporturilor de anduranță este importantă pentru a preveni pierderea de energie, ritmul și puterea reduse, concentrarea și concentrarea scăzute și pentru a preveni dezvoltarea hipoglicemiei induse de efort.

Instructiuni de folosire:

Vă recomandăm 1-3 pachete pe zi. Consumați unul când este necesar, înainte de apariția oboselii, preferabil în decurs de 60 de minute de la activitatea de rezistență susținută. Vă recomandăm să consumați acest produs cu apă suplimentară.

Ingrediente:

Apă, maltodextrină cu lanț mediu și lung, fructoză, sirop de glucoză, dextroză, arome, clorură de sodiu, clorură de potasiu, conservant: sorbat de potasiu, cafeină, regulator de aciditate: acid citric.

INFORMATII NUTRITIONALE
  Per 100ml 1 pack
(50 ml)
Energy Value
kcal 240 120
kJ 1020 510
Average analysis
Protein (Nx6,25) <0.01 g <0.01 g
Carbohydrate
of which sugars
60 g
24 g
30 g
12 g
Fat <0.01 g <0.01 g
Potassium 108 mg 54 mg
Salt (Na x 2.5) 0.3 g 0.15 g
Caffeine 100 mg 50 mg
Avertizări:

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Energie , Rapidă , Profesională , Lime