Meniu
Your Cart

FL100 Sport

FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
Nou
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
FL100 Sport
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: fl100
270,00 Lei
Ajută la reducerea producției de acid lactic, la accelerarea timpilor de recuperare și la optimizarea eficienței organismului.

Ajută la reducerea producției de acid lactic în timpul activității fizice. Reduce timpul de recuperare și optimizează eficiența corpului.

PACHET: 180 capsule
Recomandat pentru:
  • Toate sporturile care necesită un efort muscular intens.
  • Persoane care doresc să prevină acidoză lactică și să combată producția de acid lactic în timpul activităților sportive.
INFORMAȚIE

Se știe că în timpul oricărei activități fizice, mușchii produc acid lactic: cu cât este mai intens exercițiul, cu atât este mai mare producția de acid lactic.
Când sportivul se antrenează în condiții anaerobe, sau foarte aproape de prag, producția de acid lactic este la maxim și senzația de oboseală musculară crește. În special, atunci când viteza de producție a acidului lactic este mai mare decât capacitatea organismului de a-l elimina, mușchii sunt mai puțin eficienți, apare durerea și trebuie să vă opriți.

CARACTERISTICI

FL100 SPORT® este un produs pentru prevenirea acidozei lactice și pentru reducerea stresului oxidativ. Acest produs conține ZEOLIT ACTIVAT, un mineral de origine vulcanică care se formează atunci când lava se întâlnește cu apa de mare. Acest mineral este capabil să lege toxinele, metalele grele, ionul de amoniu și radicalii liberi.
Printr-un proces de activare complex și sofisticat, care îi mărește suprafața de contact, zeoliții conținuți în FL100 SPORT® sunt foarte activi.
FL100 SPORT® ajută la prevenirea acidozei lactice (acidificarea mușchilor cauzată de o creștere a acidului lactic) rezultată dintr-un efort fizic intens și reduce stresul oxidativ.
Efectele acestui produs se bazează pe caracteristica specifică a zeolitului activat pentru a reduce, într-un mod simplu fizic, formarea de radicali liberi în sistemul digestiv. În consecință, oxigenul este mai disponibil pentru procesele aerobe și, datorită unui metabolism mai bun al energiei și al lactatului, eficiența corpului este îmbunătățită și timpul de recuperare redus.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE ȘI ADMISIE ZILNICĂ RECOMANDATĂ

Luați 3 capsule de două ori pe zi cu puțină apă în timpul meselor principale. În caz de efort fizic intens, ca și în timpul antrenamentelor sau competițiilor foarte grele, luați 6 capsule înainte și după performanță.

INGREDIENTE PE CAPSULĂ

Zeolit ​​307,5 ​​mg, maca (Lepidium Meyenii) 27,33 mg, dolomit 75,17 mg, (magneziu 15,79 mg, calciu 34,9 mg). CAPSULE: celuloză 90 mg.

Avertizări:

În timpul sarcinii, alăptarea, în cazul unei patologii în curs sau în caz de presupunere combinată cu alte medicamente, solicitați sfatul medicului înainte de a consuma FL100 SPORT. Suspendați consumul în caz de efecte adverse. Pacienții cu constipație cronică trebuie să ia în considerare posibilele efecte de constipație.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 6 ani. Închideți cutia după fiecare utilizare. A se păstra într-un loc uscat la temperatura camerei. Nu depășiți aportul zilnic recomandat fără niciun sfat medical. După ce ați luat produsul timp de 28 de zile, suspendați-l timp de 3 zile.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: FL100 , Sport