Meniu
Your Cart

Fluid Motion

Fluid Motion
Fluid Motion
Fluid Motion
Fluid Motion
Nou -15 %
Fluid Motion
Fluid Motion
Fluid Motion
Fluid Motion
Fluid Motion
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: fluid
93,00 Lei
110,00 Lei
Reducere 17,00 Lei
Promovează sănătatea cartilajului și combate durerile articulare
30 comprimate, câte 1400 mg fiecare

GLUCOSAMINĂ, CONDROITINSULFAT, BROMELAINĂ, VITAMINĂ C, CUPRU ȘI SUPLIMENT ALIMENTAR CU ZINC, CU ACID HIALURONIC ȘI EXTRACT BIOACTIV DE CURCUMINĂ BCM-95®

Recomandat pentru:

- Dureri articulare sau reabilitare postoperatorie

- Probleme cu cartilajul și țesuturile moi

- Leziuni sportive și inflamații

INFORMAȚIE
Atrofia cartilajului este o problemă comună în rândul persoanelor sportive, active și în vârstă. Această afecțiune scade adesea spațiul intraarticular ducând la dureri și inflamații articulare. Condropatia este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii articulare, cauzată de deteriorarea gravă a cartilajului de pe capul osos. Frecvența deteriorării microcelulare a cartilajului cauzată în timpul practicării sportului este una dintre cauze, în timp ce o formație structurală nefavorabilă din punct de vedere anatomic a articulației poate, de asemenea, agrava această afecțiune. Această afecțiune patologică poate fi asimptomatică, dar de multe ori provoacă durere în jurul articulației în timp ce este activă, când este sub presiune directă sau, uneori, chiar și în timp ce se odihnește. Tratamentul pentru durere depinde de severitatea bolii, dar este în general o combinație de odihnă, crioterapie, manipulare și fizioterapie. Mișcarea rotuliană (mișcarea rotulei peste femur) depinde în principal de contracția cvadricepsului, deci este adesea benefică întărirea mușchiului cvadriceps. Mai multe substanțe, inclusiv glucozamină, condroitină-sulfat, galactozamină-glucuronolactonă și acid hialuronic hrănesc cartilajul și pot spori creșterea și dezvoltarea acestuia, reducând sau diminuând, de asemenea, inflamația și durerea.
CARACTERISTICI
FLUID MOTION® este un supliment alimentar de glucozamină, condroitină, bromelaină, vitamina C, cupru și zinc, cu acid hialuronic și extract bioactiv de curcumină BCM-95®. Extractul de curcumină BCM95®, standardizat la 95% în total curcuminoizi, este extrem de biodisponibil, desfășoară o acțiune antioxidantă și contribuie la funcționalitatea articulară. Vitamina C contribuie la formarea normală de colagen pentru cartilaj regulat și funcția osoasă. Bromelaina este o enzimă proteolitică asociată în produs cu glucozamină, acid hialuronic și sulfat de condroitină pentru a furniza o formulare completă. FLUID MOTION® oferă, de asemenea, zinc și cupru. Acestea contribuie la menținerea metabolismului normal al cartilajului, cuprul contribuie la menținerea țesuturilor conjunctive normale. Acest produs nu conține gluten (fără gluten), de aceea este potrivit și pentru persoanele care suferă de boală celiacă sau intoleranță la gluten.

Indicații
Datorită vitaminei C, cuprului și extractului standardizat de curcumină bioactivă BCM95®, este util pentru funcția normală a cartilajului și pentru menținerea țesuturilor conjunctive normale.

Instructiuni de folosire
Doza recomandată este de 1 comprimat pe zi.

Ingrediente

Glucozamină D-sulfat 2 KCl (din crustacee), agent de încărcare: celuloză; condroitinsulfat, gluconat de zinc, Vitamina C acoperită (acid L-ascorbic, stabilizator: etilceluloză), hialuronat de sodiu, bromelaină 2500 GDU / g, BCM95® (extract curcuminat uscat tit. până la 95% în curcuminoizi) (Curcuma Longa L., extract uscat rizom) agenți anti-aglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; agenți de acoperire: hidroxipropil metilceluloză, glicerol, hidroxipropil celuloză, gluconat de cupru, coloranți: dioxid de titan.

CONTENUTI MEDI
  Per tablet %NRV per tablet
Glucosamine D-sulfate 500 mg -
Chondroitinsulfate 144 mg -
Hyaluronic acid 35 mg  
Bromelain
of which enzymatic activity
30 mg
75 GDU
-
BCM95® Curcumin e.s.
of which curcuminoids
25 mg
23,75 mg
-
Vitamin C 50 mg 63%
Copper 0.6 mg 60%
Zinc 7.5 mg 75%

VNR: Valori de referință pentru nutrienți (adulți) conform Reg. (UE) nr. 1169/2011
Avertizări
nu depășiți doza zilnică recomandată, nu lăsați la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Suplimentele nu sunt destinate înlocuitorilor unei diete variate, ci sunt destinate a fi utilizate ca parte a unei diete variate echilibrate și a unui stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Acest produs este testat fără nandrolonă și testosteron cu precursorii lor, fără beta-agoniști, amfetamine și efedrine.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Fluid , Motion