Meniu
Your Cart

Magneziul Modern

Magneziul Modern
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: magneziumoder
108 Lei
135 Lei
Reducere 27 Lei

Magneziu inovator cu doze mari, de înaltă eficiență

Borcan de 300 g

Modern Magnesium este o formulă inovatoare care combină carbonatul de magneziu marin și chelatul de magneziu (MagChel), pentru a obține multe beneficii într-un singur produs: magneziul este atât de eficient și biodisponibil.

MagChel , o combinație de magneziu și aminoacizi, este ușor absorbită de organism.

 

Rolul magneziului

- Mușchii

- Creierul

- Oasele și dinții

- Sistemul nervos

- Echilibrul mineral

- Reducerea oboselii

- Metabolismul energetic

Cui se adresează

- Combate oboseala și oboseala

- Ajută metabolismul energetic și sistemul nervos

- Ajută bunăstarea mentală și musculară

- Susține dinți sănătoși și oase puternice

- Menține echilibrul electrolitic al organismului

 

INFORMAȚII :

Chelații de magneziu (MagChel) sunt compuși moderni obținuți dintr-un aminoacid legat de un atom de magneziu. În aceste cazuri se spune că magneziul este chelat de aminoacizi (bisglicinat de magneziu). Prezența aminoacidului face ca magneziul să fie deosebit de biodisponibil pentru organism și promovează absorbția acestuia.

 

CARACTERISTICI :

Modern Magnesium este o formulă originală și inovatoare care oferă carbonat de magneziu marin combinat cu magneziu chelat ( MagChel ). Carbonatul de magneziu se transformă in situ în citrat de magneziu, datorită prezenței acidului citric natural. Această combinație specială face ca formula să fie eficientă și modernă.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii și oboselii, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos. Magneziul susține, de asemenea, funcția psihologică normală și funcția musculară normală.

În cele din urmă, magneziul contribuie la menținerea oaselor și a dinților normale și contribuie la echilibrul electrolitic.

 

Produsul este fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, fără OMG și fără alergeni.

Formula este compatibilă cu dietele vegane.

Directii

Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic și la funcționarea normală a mușchilor. Magneziul ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic regulat, contribuind la reducerea oboselii și oboselii.

Instructiuni de folosire

Se dizolvă 2,3 g (aproximativ 1 linguriță sau 1 lingură mică) de produs într-un pahar cu apă rece, de preferință seara și între mese. Așteptați ca soluția să devină transparentă.

 

Adulti: 2,3 g (aproximativ 1 lingurita sau 1 lingura mica), maxim de 2 ori pe zi.

Copii 11-14 ani: 2,3 g (aproximativ 1 lingurita sau 1 lingura mica), 1 data pe zi.

Ingrediente

Acidificator: acid citric, carbonat de magneziu marin, bisglicinat de magneziu ( MagChel ).

Tabel de nutriție


 


Avertizări

Agitați ÎNAINTE DE PRIMA UTILIZARE

INFORMAȚII : Variațiile de aromă și miros sunt tipice unui produs natural și nu afectează calitatea produsului.

ATENȚIONARE : Suplimentele alimentare nu sunt concepute ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică maximă recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Dacă apare un efect laxativ, se recomandă reducerea dozei. În caz de sensibilitate gastrică, luați produsul cu mese și reduceți cantitatea. În ambele cazuri, este posibil să se mărească din nou doza până când este cel mai bine tolerată.

METODA DE PĂSTRARE: Perioada de valabilitate minima se refera la produsul in ambalaj intact, depozitat corect. Depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat, ferit de surse de căldură și umiditate. Închideți foarte bine după utilizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Magnesio , Moderno