Meniu
Your Cart

Proteine

Brand: EthicSport
Proteină din zer hidrolizată cu nucleotide și ProHydrolase®PACHET : 12 pliculețe câte 30 gSupliment alimentar proteic din zer izolat și hidrolizat, cu nucleotide și ProHydrolase®. Rata mare de digestibilitate și absorbție, cu profil complet de aminoacizi și disponibilitate crescută a BCAA. ..
18,30 Lei
Brand: EthicSport
Napolitana bogata in proteineWAFER CU PROTEINE ÎNALTE - 32% PROTEINE DIN LAPTE - GUST EXCELENT - DIGESTIBILITATE OPTIMALĂ - FĂRĂ COLAGEN - FĂRĂ GRASIME HIDROGENATĂ PACHET: 12 napolitane fiecare de  35 g  Recomandat pentru:Pentru toate sporturile care n..
10,62 Lei 12,50 Lei
Brand: EthicSport
Supliment alimentar 100% proteine ​​din zerPungă de 500 g cu lingură de măsurare și sigiliu de garanțieSupliment alimentar 100% proteic din zer, bogat în BCAA, solubil instantaneu, extrem de digerabil, cu un gust natural plăcut. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei muscular..
148 Lei
Brand: EthicSport
Supliment alimentar cu proteine ​​din soia Pungă de 500 g cu lingură de măsurare și sigiliu de garanțieSupliment de proteine ​​vegetale (soia), solubil instantaneu, extrem de digerabil cu gust natural, plăcut. Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.Rec..
148 Lei
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)