Meniu
Your Cart

STARTER 1000

STARTER 1000
STARTER 1000
Nou -30 %
STARTER 1000
STARTER 1000
STARTER 1000
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: starter
  • Greutate: 100.00g
143,50 Lei
205 Lei
Reducere 61,50 Lei

AVANGARDA INTEGRĂRII PRE-ANTRENAMENT


Borcan de 400 g - 20 doze - gust: portocală rosie 


Starter 1000 este un produs specific pentru faza de pre-cursă sau pre-antrenament pentru a sprijini activitățile intense și prelungite, în special pentru gestionarea optimă a oboselii și concentrării. Indicat înainte de antrenament sau competiție. De asemenea, conține Izomaltuloză și Cluster Dextrin, doi carbohidrați de nouă generație capabili să elibereze treptat și continuu glucoza.


Pentru cine este?

  • Pentru cei care doresc să optimizeze energia în faza pre-antrenament
  • Pentru cei care practica anduranta sau sporturi de putere
  • Pentru cei care doresc să maximizeze concentrarea, energia și rezistența.

INFORMATII GENERALE:

Arginina si citrulina sunt aminoacizi implicati in procese metabolice importante. Sinteza fiziologică a oxidului nitric (NU) necesită prezența argininei și a citrulinei.
Norvalina este un inhibitor al enzimei arginază, responsabilă pentru degradarea oxidului nitric.
Acidul malic este un intermediar cheie în ciclul Krebs, principalul ciclu de producere a energiei la nivel mitocondrial. AminoBlast este un amestec special de BCAA-uri micronizate, utile pentru cei care fac sport. NewCaff este o cofeina microencapsulated capabil să elibereze efectul său într-un mod modulat.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI
STARTER 1000 este un supliment specific pentru faza pre-race sau pre-antrenament. Acesta oferă citrulina, arginina, Norvaline, Beta-alanin, Taurina, Creatina, Cofeina, BCAA-uri și vitamine, ingrediente foarte utile pentru sport de performanță. Cofeina (70mg/doza) ajută la creșterea atenției și concentrare. Cofeina micro-încapsulată (NewCaff™) permite, de asemenea, o eliberare treptată pentru un efect mai modulat și constant. Vitaminele contribuie la reducerea oboselii și oboselii (B12, B6, C), la funcționarea normală a sistemului nervos (B1, B12, C), permit metabolismul energetic fiziologic (B12, B1, B6, C) și susțin metabolismul normal al proteinelor și glicogenului (B6). Zincul contribuie la sinteza normală a proteinelor. Produsul oferă creatina, utilă în cazul activităților repetitive de intensitate ridicată și de scurtă durată.
STARTER 1000 se realizeaza cu Isomaltulose si Cluster Dextrin, doi carbohidrati de noua generatie capabili sa elibereze treptat si continuu glucoza.
STARTER 1000 este fără gluten.

CUM SE UTILIZEAZĂ

Se dizolvă 20g (1 lingură de nivel) de produs în 200-250 ml de apă.
STARTER 1000 este luat cu aproximativ 15-20 de minute înainte de a începe și este conceput pentru cei care doresc să se confrunte cu antrenamente intense cu energie maximă, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

IMPORTANT:

Nu toate subiectele au aceleași abilități digestive și nu toate sporturile necesită același efort. Prin urmare, este bine să utilizați produsul cu un avans adecvat în funcție de intensitatea performanței cu care trebuie să vă confruntați. Este util să calibrați cu unele teste cel mai bun timp pentru admisie, între 10 și 20 de minute înainte de începerea. Sporturile de anduranță, cu intensitate inițială lentă, necesită un timp minim de admisie înainte de a începe. Sporturile explozive, cu o intensitate inițială ridicată, necesită un timp de admisie puțin mai lung înainte de start.

INGREDIENTE

Amestec de carbohidrați (Maltodextrină DE19, Izomaltuloză** (Palatinoză®), Dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin®), BCAA Aminoblast® (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), Beta alanin, Malat de citrulină, Amestec de creatină (creatină alfa-ketoglutarat 1:1, citrat de creatină), Arginină Alfa-ketoglratuta, Taurină, Sfeclă roșie roșie (Beta vulgaris L.) pulbere, Citrat de Trimagnesium, emulgator: esteri de zaharoză ai acizilor grași; arome, acidifiant: acidifiant: acid malic; agent  agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; Norvalină, acid L-ascorbic, gluconat de zinc, cafeină microîncapsulată NewCaff® (cafeină, ceară de candellilla, mono și digliceride de acizi grași), cafeină anhidră, îndulcitor: sucraloză; Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), Vitamina B12. **Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

Tabel nutrițional

 

 

Avertismente

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele nu sunt destinate ca un substitut pentru o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Conține cafeină (70 mg/doză). Se recomandă să nu se depășească aportul de 400 mg de cofeină pe zi din toate sursele. Produsul este destinat adulților care practică exerciții fizice intense. Datorită prezenței creatinei, produsul este destinat numai adulților. Nu se administreaza la copii, in timpul sarcinii si lactatiei, sau altfel pentru perioade prelungite fara a consulta medicul dumneavoastra.
*Produsul este testat gratuit de Nandrolon și testosteron cu precursorii lor, amfetamine și efedrină.

METODE DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros, uscat, departe de lumina directă a soarelui și de sursele de căldură localizate. Termenul de durabilitate minima se refera la produsul depozitat corespunzator, in ambalaje nedeschise. Nu se dispersează în mediu după utilizare.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: STARTER , 1000