Meniu
Your Cart

Super Dextrin 700gr

Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Nou -34 %
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: dex
  • Greutate: 100.00g
95,00 Lei
145,00 Lei
Reducere 50,00 Lei

Noua generație de dextrine, mai multă energie și rezistență.


Cutie de 700 g cu dozator intern și sigiliu de garanție


Amestec brevetat de carbohidrați speciali, cu eliberare lentă, de lungă durată și foarte eficienți.
Puternic hipotonică, cu HBCD (dextrine ciclice foarte ramificate), palatinoză, dextrine DE6 și DE18.
 
Cui se adresează:

Toți subiecții care desfășoară o activitate fizică intensă și/sau prelungită.


SUPER DEXTRIN este un supliment alimentar energetic de nouă generație. Formula specială exploatează sinergia dintre Cluster Dextrin® (HBCD = dextrine ciclice foarte ramificate), Palatinose™ (Isomaltuloză) și maltodextrine cu diferite echivalențe de dextroză (DE6 și DE18). Prezența sinergică a HBCD-urilor combinate cu DE6 permite o presiune osmotică scăzută(1) a amestecului, ceea ce permite o golire gastrică rapidă și eficientă. Structura moleculară diferită a carbohidraților conținuți favorizează o eliberare diferențiată a energiei, permițând o mai bună distribuire a rezervelor de energie.

Formula SUPER DEXTRIN este brevetată datorită caracteristicilor sale deosebit de inovatoare. SUPER DEXTRIN® nu conține cofeină, nu conține gluten și este testat antidoping*. *Produsul este testat fără Nandrolon și Testosteron cu precursorii lor, fără amfetamine și efedrină.


Indicații

SUPER DEXTRIN este un supliment alimentar energetic pe bază de carbohidrați avansați. Produsul este destinat tuturor persoanelor angajate într-o activitate fizică intensă și/sau prelungită care implică oboseală musculară și epuizarea rezervelor de glicogen din mușchi.
Instrucțiuni de utilizare
Dizolvați 50 g de produs (3 măsuri) în aprox. 500 ml de apă și luați în timpul activității fizice. În cazul unor activități deosebit de intense, cu dificultăți de realimentare în timpul, produsul poate fi utilizat și înainte de efort. Este de preferat să nu se depășească doza maximă de 150 g pe zi de pulbere, echivalentul a 3 sticle de 500 ml de soluție.


Ingrediente

Dextrină ciclică foarte ramificată (Cluster Dextrin®), Maltodextrină de porumb DE18, Isomaltuloză° (Palatinose™), Maltodextrină de porumb DE6 (Glucidex®), Aromă, Acidifiant: acid citric. °Isomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.


INFORMAZIONI NUTRIZIONALI
  Per 100 g Per dose (50 g)
Valore energetico
Kcal 381 190
kJ 1619 810
Analisi media
Grassi
di cui acidi grassi saturi
0 g
0 g
0 g
0 g
Carboidrati
di cui zuccheri
95 g
22 g
47 g
11 g
Proteine 0 g 0 g
Sale 0.16 g

0.08 g

 

Avertismente
Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se păstra la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut al unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros, uscat și la temperatura camerei. Evitați expunerea la căldură și la lumina soarelui. Termenul de valabilitate se referă la produsul corect depozitat în ambalaj nedeschis. Nu aruncați în mediul înconjurător după utilizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Super , Dextrin , 700gr