Meniu
Your Cart

Super Dextrin 700gr

Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Nou
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
Super Dextrin 700gr
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: dex
145,00 Lei
Dextrine de nouă generație, energie și rezistență mai bune.
Borcan, 700 g CU SCOOP DE MĂSURARE ȘI SIGILIU DE GARANȚIE.

Amestec brevetat pe bază de carbohidrat, cu eliberare lentă, de lungă durată și de înaltă eficiență.
Foarte hipotonă, cu HBCD (dextrină cu lanț foarte ramificat), Palatinose, Dextrin DE6 și DE18.

Recomandat pentru:
  • Produsul este recomandat persoanelor care desfășoară sesiuni de antrenament dure și / sau lungi.

SUPER DEXTRIN® este un supliment alimentar energetic de nouă generație. Formula specială folosește sinergia dintre Cluster Dextrin® (HBCD = dextrine cu catenă foarte ramificată), Palatinose ™ (izomaltuloză) și maltodextrine cu echivalență diferită a dextrozei (DE6 și DE18). Prezența HBCD și DE6 permite o presiune osmotică scăzută (1) a amestecului, ceea ce permite o golire gastrică rapidă și eficientă. Structura moleculară a diferiților carbohidrați facilitează o eliberare diferențiată de energie, permițând o distribuție mai bună a rezervei de energie. Formula SUPER DEXTRIN® este brevetată (în curs de brevetare), datorită caracteristicilor sale inovatoare. SUPER DEXTRIN® este testat fără cofeină, fără gluten și fără dopaj *.

Indicații:

SUPER DEXTRIN® este un supliment alimentar energetic cu bază avansată de carbohidrați. Produsul este recomandat persoanelor care efectuează sesiuni de antrenament dure și / sau lungi, care provoacă oboseală musculară și sărăcirea rezervei de glicogen în mușchi.

Instructiuni de folosire:

Se dizolvă 50 g de produs (3 linguri de măsurare complete) în 500 ml de apă, luându-l în timpul activității fizice. În caz de activitate grea, cu furnizare dificilă în timpul, poate fi utilizat și înainte de sesiune. Este de preferat să nu depășiți doza maximă de 150 g pe zi, egală cu 3 sticle de 500 ml.

Ingrediente:

Dextrine ciclice cu lanț foarte ramificat (Cluster Dextrin®), Maltodextrină de porumb DE18, Isomaltuloză ° (Palatinose ™), Maltodextrină de porumb DE6 (Glucidex®), aromatizant, regulator de aciditate: acid citric. Izomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

INFORMATII NUTRITIONALE
  Pe 100g 1 doză
(50 g)
Energy Value
kcal 381 190
kJ 1619 810
Average analysis
Fat
of which
saturates
0 g
0 g
0 g
0 g
Carbohydrate
of which sugars
95 g
22 g
47 g
11 g
Protein 0 g 0 g
Salt (Na x 2.5) 0.16 g 0.08 g
Avertizări:

Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Suplimentele alimentare nu sunt destinate a fi utilizate ca substitut pentru o dietă variată, ci sunt destinate a fi utilizate ca parte a unei diete sănătoase, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, la temperatura camerei. Nu expuneți la surse de căldură și radiații solare. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Nu aruncați în mediu după utilizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Super , Dextrin , 700gr