Meniu
Your Cart

PowerFlux

PowerFlux
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: flux
  • Greutate: 100.00g
17,50 Lei
25 Lei
Reducere 7,50 Lei

AVANGARDA ÎN SUPLIMENTAREA ÎNAINTE DE CURSĂ

12 flacoane de 85 ml cu o singură doză

1 flacon de 85 ml cu o singură doză 

INFORMAȚII GENERALE:

Arginina și citrulina sunt aminoacizi implicați în procese metabolice importante. Sinteza fiziologică a oxidului nitric (NO) necesită arginină și citrulină (sinteză endogenă). De asemenea, organismul uman este capabil să sintetizeze fiziologic oxidul nitric cu ajutorul nitraților din alimentație (sinteză exogenă). Vasodilatația fiziologică a vaselor de sânge cu mușchi netezi este strâns legată de prezența oxidului nitric, care este produs fiziologic de către organism.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

PowerFlux este un supliment specific pentru faza PRE-Competiție sau PRE-antrenament. Acesta furnizează Arginină, Citrulină, Vitamina B3 și Vitamina C și combină, de asemenea, Trubeet, Cluster Dextrin, Isomaltuloză și Cafeină, ingrediente foarte utile în timpul performanței sportive. Trubeet este un extract concentrat inovator de sfeclă roșie. Trubeet este de aproximativ 4 ori mai bogat în nitrați decât extractul convențional de sfeclă roșie. Vitamina B3 și vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și a oboselii și la funcționarea normală a sistemului nervos. Vitamina C și vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Isomaltuloza este un carbohidrat cu un indice glicemic scăzut, care este metabolizat treptat de către organism. Cluster Dextrin este un ingredient inovator format din dextrine ciclice foarte ramificate (HBCD), capabile să elibereze glucoza treptat și continuu. Cofeina (150 mg/85 ml) contribuie la creșterea clarității mentale și ajută la îmbunătățirea concentrării. Produsul nu conține gluten (fără gluten) și, prin urmare, este potrivit și pentru celiaci. PowerFlux este un supliment alimentar de Arginină, Citrulină, Vit. B3, Vit. E, Vit. C cu TRUBEET, Cluster Dextrin, Isomaltuloză și Cafeină (150 mg/85 ml). Cu zahăr și îndulcitor.

Instrucțiuni de utilizare

MOD DE UTILIZARE: 1 flacon pe zi, cu aproximativ 10-20 de minute înainte de a începe o sesiune de lucru intensivă sau înainte de o competiție. Îndepărtați capsula transparentă din partea superioară a flaconului, apăsând-o într-o parte. Apăsați ferm pistonul roșu până când pulberea cade complet. Agitați timp de aproximativ 20-30 de secunde, până când pulberea din rezervor este complet dizolvată. Ridicați capacul alb și consumați produsul.

SFATURI PRACTICE: pentru o mai bună asimilare și eficacitate: pentru ca produsul să fie mai activ, luați-l în 2-3 înghițituri la intervale foarte scurte. La fiecare înghițitură, vă recomandăm insistent să țineți produsul în gură câteva secunde, să îl amestecați cu saliva, apoi să înghițiți. Dacă simțiți nevoia, însoțiți consumul cu puțină apă.

IMPORTANT: Nu toate persoanele au aceeași capacitate digestivă și nu toate sporturile necesită același efort. Prin urmare, este bine să folosiți produsul cu mult timp înainte, în funcție de intensitatea performanței ce urmează a fi întreprinsă. Este util să se calibreze cel mai bun moment pentru a-l lua cu câteva teste, în orice caz între 10 și 20 de minute înainte de start. Sporturile de anduranță, cu o intensitate inițială lentă, necesită un timp minim de administrare înainte de start. Sporturile explozive, cu o intensitate inițială ridicată, necesită un timp de aport ceva mai lung înainte de start.

Ingrediente
Conținutul capacului rezervorului: TrubeetTM (extract de sfeclă, Beta vulgaris, L.root E.S.); Maltodextrină; L- arginină; L-citrulină; Aromă; Acid L-ascorbic (Vit C); Cafeină; Colorant natural; Niacină (Vit B3); Antiaglomerant: dioxid de siliciu; Acetat de DL-alfa-tocoferil (Vitamina E).
Conținutul flaconului: Apă purificată; Dextrine ciclice înalt ramificate (Cluster Dextrin®); Isomaltuloză* (PalatinoseTM); Fructoză; Conservanți: Benzoat de sodiu, Sorbat de potasiu; Acidulant: Acid citric; Îndulcitor: Sucraloză. *Isomaltuloza este o sursă de glucoză și fructoză.

 
 
INFORMAZIONI NUTRI: Per dose 85Per 100 mlNRV per dose
Energia359 kJ
85 kcal
422 kJ
100 kcal
 
Grassi
di cui acidi grassi saturi
0 g
0 g
0 g
0 g
 
Carboidrati
di cui zuccheri
20,5 g
11,6 g
24,1 g
13,6 g
 
Proteine1,1 g1,3 g 
Sale0,05 g0,06 g 
Vitamina E1,8 mg2,1 mg15%
Vitamina C300 mg352,9 mg375%
Niacina (Vit B3)32 mg37,6 mg200%
Barbabietola E.S.
(Trubeet)
950 mg1.118 mg 
Caffeina150 mg177 mg 
L-Arginina500 mg588 mg 
L-Citrullina500 mg588 mg 

VNR: valori de referință pentru nutrienți (adulți)

Avertizari:

Suplimentele alimentare nu sunt destinate a fi utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată, ci sunt destinate a fi utilizate ca parte a unei diete sănătoase, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Conține cofeină (150 mg / 85 ml). Nu este recomandat copiilor și în timpul sarcinii și alăptării. Se recomandă să nu depășiți un aport zilnic de 400 mg de cofeină din toate sursele. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor. Acest produs este testat fără nandrolonă și testosteron cu precursorii lor, fără beta-agoniști, amfetamine și efedrine

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: PowerFlux