Meniu
Your Cart

Performance Sete - 1 plic

Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
-8 %
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
Performance Sete - 1 plic
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: perse14
  • Greutate: 100.00g
5,50 Lei
6,00 Lei
Reducere 0,50 Lei

Opţiuni disponibile

Supliment sportiv hipotonic care conține glucoză și electroliți

Ajută la menținerea nivelurilor optime de glucoză, electrolit și hidratare, contribuind astfel la performanțe optime de rezistență în timpul exercițiilor susținute.

 
PACHET: 1 plic, 22 g 
 
Recomandat pentru:
  • CREȘTEREA CERINȚELOR DE HIDRATARE ȘI ENERGIE ÎN TIMPUL PERFORMANȚEI SPORTIVE.
  • Rată rapidă de golire și absorbție gastrică
  • Prelungește timpul până la oboseală
  • Îmbunătățește starea de hidratare
CARACTERISTICI:

PERFORMANȚA SETE® conține o concentrație formulată științific de carbohidrați (glucoză) și electroliți. Cantitatea și raportul de glucoză și electroliți au fost alese pentru a optimiza viteza la care aceste substanțe pot fi utilizate de către mușchi. Soluțiile, care sunt marginal hipotonice (adică sunt sub osmolalitatea corpului), sunt cunoscute a fi golite rapid din stomac și au potențialul de a fi absorbite cel mai rapid. (Leiper, 1998). Compoziția carbohidraților din PERFORMANCE SETE® permite eliberarea și aportul constant de glucoză în sânge, permițând economisirea glicogenului în mușchi, ajutând la întârzierea senzației de epuizare.
Pentru a contracara pierderile de electroliți din plasmă PERFORMANCE SETE® conține electroliți: sodiu (Na), potasiu (K), magneziu (Mg) și clorură (Cl). Performanța de rezistență se bazează pe interacțiunea echilibrată a electroliților, fără de care performanța poate fi compromisă, se pot dezvolta crampe sau pot apărea simptome premature de oboseală.
Extractul adaptogen din plante Eleutherococcus ajută la creșterea rezistenței la stresul psiho-fizic adăugat pe care exercițiul îl poate pune pe corp. Acest lucru face ca PERFORMANCE SETE® să fie valoroasă pentru sporturi, unde rezistența fizică sporită și capacitatea de a rezista la oboseală sunt extrem de importante.

Indicații:

PERFORMANȚA SETE® se absoarbe rapid, eliberând glucoză și electroliți în fluxul sanguin pentru a susține performanțe de lungă durată. Acest produs este potrivit pentru utilizare în timpul antrenamentelor și al competiției.

Instructiuni de folosire:

Se dizolvă 1 plic în aproximativ 500-600 ml apă. Consumați 50-100 ml de soluție la intervale regulate la fiecare 15-20 de minute. Pentru activități prelungite, vă recomandăm să nu luați mai mult de 800 ml de soluție pe oră pentru a evita supărările gastro-intestinale. Cu toate acestea, toleranța gastrică este extrem de subiectivă la fiecare individ și, prin urmare, toleranța și utilizarea optimă ar trebui practicate la antrenament.

Ingrediente:

Maltodextrină, dextroză (din grâu sau porumb), fructoză, regulator de aciditate: acid citric, citrat de sodiu, citrat de potasiu, clorură de sodiu, aromă, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, acid L-ascorbic (vitamina C), Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) rădăcină es tit. 5% saponine, îndulcitor: acesulfam K, culoare: beta-caroten, pantotenat de calciu D (pantotenic ac.) Clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2).

Avertizări:

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se utiliza în timpul sarcinii, la copii sau pentru perioade lungi de timp, fără nici un sfat medical. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Performance , Sete , - , 1 , plic ,