Meniu
Your Cart

Pre Gara Endurance

Optimizează rezistența în timpul exercițiilor prelungite

 

Produs pentru sportivi conceput pentru a maximiza rezistența. Luați-l înainte de antrenament sau competiție pentru a vă optimiza performanța. Îmbunătățit cu Maltodextrina cu lanț lung.

 

PACHET: 20 plicuri, 19 g / fiecare

 

Recomandat pentru

ENDURANCE SPORTS Ciclism - Alergare - Triathlon de înot - Maratonuri Antrenament de lungă durată și la distanță

Acest produs conține carbohidrați și electroliți complecși utili pentru menținerea performanțelor de rezistență în timpul exercițiilor fizice prelungite. Pre Gara Endurance oferă maltodextrine cu lanț lung, glucogeni și aminoacizi cu lanț ramificat, care sunt metabolizați în momente diferite. Vitaminele (B2, B5, B6, C și folatul) contribuie la reducerea senzației de oboseală și oboseală, iar electroliții (Ca, Mg, K) contribuie la funcționarea musculară normală. Vitaminele (B1, B2, B6, C, Biotina) permit metabolismul energetic fiziologic și Vit. B6 susține metabolismul normal al proteinelor și glicogenului. Vitamina C, la doza propusă, contribuie la menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul și după efortul fizic intens și protejează celulele de stresul oxidativ. Acest produs nu conține gluten (fără gluten), de aceea este potrivit și pentru persoanele care suferă de boală celiacă sau intoleranță la gluten.

Indicații

Acest produs este recomandat pentru activități sportive de durată medie-lungă (de exemplu: ciclism, alergare rutieră, maraton, schi fond, înot sau activități de anduranță în general). Este recomandat să luați produsul înainte de antrenament sau competiție.

Instructiuni de folosire

Este recomandat să luați produsul aproximativ 30min. înainte de activități sportive.

Se amestecă 1 plic cu aproximativ 200 ml de apă pentru activități de durată medie, 2 plicuri (cu aproximativ 400 ml de apă) în cazul unei activități fizice intense și prelungite. Dacă temperatura exterioară este foarte ridicată, poate fi util să consumați 150-200 ml de apă cu aproximativ 10-15 minute înainte de start, pentru a facilita prehidratarea.

Ingrediente

Maltodextrine (19DE 39% - 5DE 17%), fructoză, regulator de aciditate: acid citric; piruvat de creatină, aromă, citrat de potasiu, L-leucină, L-alanină, citrat de sodiu, glicină, L-izoleucină, L-valină, clorură de sodiu, carbonat de calciu, carbonat de magneziu, taurină, acid L-ascorbic (vitamina C), L -acid glutamic, L-glutamină, rădăcină eleutheerococcus (Eleutherococcus senticosus M.) d. e. tit. 5% saponine, emulgator: esteri ai zaharozei acizilor grași; clorhidrat de acetil L-carnitină, îndulcitor: sucraloză; DL-alfa-tocoferil acetat (vitamina E), colorant: betacaroten; agent de acoperire: hidroxipropil metilceluloză; D-pantotenat de calciu (acid pantotenic) (vitamina B5), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acid pteroil-monoglutamic (folat), D-biotină (vitamina H).

Avertizări

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se utiliza în timpul sarcinii, la copii sau pentru perioade lungi de timp fără nici un sfat medical. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Pre , Gara , Endurance