Meniu
Your Cart

Pre Gara Dynamic

Suportă puterea musculară explozivă

PACHET: 20 plicuri, 15,3 g/fiecare

Produs pentru sportivi pentru a optimiza performanța în timpul sporturilor combinate aerobic-anaerobe. Special conceput pentru a maximiza performantele cu eforturi maxime repetate. 

Recomandat pentru

SPORTURI CU CERINTE AEROBICE SI ANAEROBE

Fotbal - Rugby - Tenis - Baschet - Box - Canotaj

- Greutate si circuit de antrenament

- SPORTURI GAA

 

CARACTERISTICI

PRE-GARA DYNAMIC® are ca scop maximizarea performanțelor aerobe și anaerobe. PRE-GARA DYNAMIC® furnizează energie sub formă de carbohidrați cu eliberare lentă și rapidă și aminoacizi de formă liberă pentru a preveni decrementele în puterea, sprintul și performanța de anduranță. Conține un amestec de carbohidrați simpli și complecși (mono- și poli- zaharide), care asigură o eliberare treptată și prelungită de energie. De asemenea, oferă creatina foarte biodisponibilitate, acid α-ketoglutaric, alanin, taurina, toate acestea promovează rezistența și rezistența. Acest produs oferă vitamine și co-factori care sunt importanți pentru o funcționare optimă a proceselor metabolice implicate în generarea de energie și contracția musculară. Acest produs conține, de asemenea, extracte standardizate de Guarana și Ginseng care, combinate cu electroliții din această formulă, reduc susceptibilitatea la crampe și susțin performanța de mare intensitate.
Luarea PRE-GARA DYNAMIC® înainte de activitate promovează glicogenul care economisește, prelungește rezistența musculară și puterea și promovează performanța optimă în timpul activităților extrem de intense.

Indicații

PRE-GARA DYNAMIC® se adresează sporturilor care sunt atât de natură aerobă, cât și anaerobă (de exemplu, fotbal, rugby, baschet, tenis, arte marțiale, body building, sporturi GAA, antrenament de circuit). Prin furnizarea unei eliberări treptate și susținute de energie PRE-GARA DYNAMIC® ajută la întârzierea apariției oboselii și promovează rezistența musculară. Acest produs este potrivit pentru sporturi de durată medie care necesită efectuarea mai multor sprinturi continue sau toate eforturile. PRE-GARA DYNAMIC® este recomandat pentru utilizare înainte de antrenament sau competiție și meciuri.

Instrucțiuni de utilizare

Luați PRE-GARA DYNAMIC® cu 30 de minute înainte de exercițiu / competiție.
Pentru performanță de durată medie: luați 1 plic amestecat în aproximativ 200ml apă, Pentru exerciții intense prelungite: luați 2 plicuri (în 400-500ml apă).
Pentru rezultate optime consuma aproximativ 200ml de apa pura 10-15min inainte de începerea exercitiilor fizice.

Ingrediente

Maltodextrină, fructoză, regulator de aciditate: acid citric;
dextroză, citrat de potasiu, L-alanin, citrat de sodiu, arome, creatină monohidrat, creatină piruvat, clorură de sodiu, L-glutamină, carbonat de calciu, taurină, carbonat de magneziu, acid α-ketoglutaric, acid L-ascorbic (vitamina C), guarana (Paullinia cupana) d.e. tit 2,5% cafeină, ginseng (Panax ginseng) rădăcină d.e. tit.5% ginsenosides, îndulcitor: acesulfam K, citrat de zinc, agent de colorare: beta caroten; Calciu D-Pantothenate (acid pantotenic), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), pteroil-monoglutammico-acid (acid folic), D-biotină (vitamina H).

Avertismente

Acest produs ar trebui să fie utilizat ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați în timpul sarcinii, la copii sau pentru perioade lungi de timp, fără nici un sfat medical. Data de expirare se aplică produsului în recipientul său intact atunci când este depozitat conform instrucțiunilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Pre , Gara , Dynamic